Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili_la

Bo ja znow nie chce...zycie z migreniczka

Polecane posty

Gość lili_la

Tak, tak....o to sa u nas ciagle awantury. Jestesmy ze soba 3 lata, kupa czasu mozna powiedziec ale on i tak twierdzi, ze moje czeste bole glowy sa predzej urojeniami i wymowka. Nie rozumiem tego, zyje pod jednym dachem przez prawie dwa lata z kobieta chora na migrene, nie raz widzial jak lezalam skulona w pokoju bo juz nic innego nie moglam zrobic. Raz nawet wyszlismy wczensiej od znajomych bo dostalam takiego ataku z nudnosciami ze musialam jak najszybciej wrocic do domu.... A mimo to i tak przy kazdej mozliwej klotni potrafi mi to wypomniec... ze udaje/ ze nie chce/ ze przesadzam :( Nie wiem juz jak z nim rozmawiac....czasem mam wrazenie, ze gdyby choc raz poczul sie tak jak ja to dopiero by zrozumial...

Gość elkaelkaelka
Ale facet nie w porządku. Na prawdę. Ja też mam takie stany, że najchętniej nie wychodziłabym z pokoju jak mnie głowa ciśnie. Nie mogłabym być z kimś kto tego nie rozumie....

Gość rzuc idiote
jakis niedouczony

Gość mado_nna3003
Masz racje, gdyby sam doswiadczyl migreny to wiedzialby co to za bol. wspolczuje Ci, bo sama na nia cierpie i to na jej najgorsza odmiane, z aura, wymiotami, czasem nawet mdlalam. Zdecydoalam sie na leczenie, dostalam sumamigren - lek na recepte, biore go przy silnych bolach. zmienilam troche tryb zycia i mysle ze jest lepiej. a co do Twojego faceta...to zastanow sie czy chcesz byc z kims takim cale zycie.