Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvxfcvf

sukienka na pierwsza wizyte u rodzicow narzeczonego..

Polecane posty

Gość xvxfcvf

dziewczyny pomocy!! sukienka musi byc leciutka, typowo letnia, jedziemy do kraju gdzie w chwili obecnej jest ponad 40 stopni..a ja nie mam pojecia co na siebie wlozyc:( mam 178 cm, nosze rozmiar 42, mam zgrabne nogi i ramiona za to wielki brzuchol ktory musze jakos zamaskowac.

Gość jejku ale musisz
być wielka :P proponuje wór po kartoflach

Gość fircykówna01
jesteś w ciąży? ale z ciebie musi być wielka baba; w tej sukni będziesz wyglądala jak chłop przebrany za kobite... twój teść pewnie jest drobniejszy od ciebie i w twoim towarzystwie poczuje sie jakis ,,mały'':D

Gość dfvdfv
hm waze 75 kg przy 178 cm, 6 miesiecy temu urodzilam dziecko takze brzuch nie jest taki jaki byl na poczatku..nie jestem karlem..jak co po niektore zazdrosne baby..dla waszej wiadomosci glupie ignorantki ktos kto jest wysoki nie zalozy rozmiaru 38, rekawy bym miala chyba do lokcia..ehh jednak te forum zeszlo calkowicie na psy, a szkoda ah nie wiem czy wygladam na wielka babe;) badz co badz na brak powodzenia narzekam, jak nie ktore koczkodany:) pozrawiam;)

Gość dfvdfv
niektóre *

Gość lady maverick
trzeba sie wybrac do sklepu i mierzyc, mierzyc, mierzyc. Nawet takie, ktory wydaja sie nie pasowac. Bardzoczesto idealna sukienka, to taka na ktora bys wczesniej nie popatrzyla :)

Gość truskawkowapolewa
Moim zdaniem najlepiej byłoby ci w sukience luźnej na brzuchu. Wybrałabym tez taką, która podkreślałaby by biust i talię a maskowała brzuch. Taki krój moim zdaniem byłby najlepszy na tą okazje.

Gość uwielbiam ten tekst
"jak ktos mnie krytykuje to jest zazdrosny". :D:D Fakt, komentarze były beznadziejne, i nie na temat, ale czego niby ktoś miałby Ci zazdrościć? Wyluzuj.

Gość łiłuuu lkaa
ja bym proponowała jakiś model w stylu empire-odcinany pod biustem do kolan koniecznie z bawełny/lnu czyli naturalnych materiałów ! http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/38189.jpg&imgrefurl=http://polki.pl/moda_ubrania_galeria.html%3Fgalg_id%3D10004108%26ph_center_03_page_no%3D1&usg=__mViFCUe4WMVbZZpXhVv3UM00RfI=&h=375&w=500&sz=15&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=Z-0LFOLgNye4PM:&tbnh=135&tbnw=172&ei=2GwPTua3FIfdsgb87qzKDg&prev=/search%3Fq%3Dsukienka%2Bletnia%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1280%26bih%3D719%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=979&vpy=229&dur=1987&hovh=194&hovw=259&tx=113&ty=112&page=1&ndsp=35&ved=1t:429,r:16,s:0&biw=1280&bih=719

duuuży wybór sukienek i na topie jest w sklepie asos.com, jeżeli nie wiesz jak z niego korzystać to pomoże Ci w tym strona www.zakupynazlecenie.pl