Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonce swieci noca

Oto cechy prawdziwego faceta, jeśli wasi panowie ich nie mają to są ciotami

Polecane posty

Gość slonce swieci noca

- Przede wszystkim nie dać wejść sobie na głowę żadnej suce... on musi być górą w każdym związku - Lubi pooglądać fajne suki i uwielbia ruchać - Piłka nożna jest jego podstawowym sportem - jakieś sztuki walki, mma albo boks również lubi oglądać - kiedy przychodzi weekend to nie odmawia wódki - lubi popiwkować jeśli wasi panowie nie spełniają tych cech to przykro mi to mówić ale zadajecie się z ciotami ...

Gość slonce swieci noca
Jestem ciota bo tak nie robię:(

Gość ta wyjątkowa
punkt ostatni o którym autor zapomniał wspomnieć: -leje swoją kobietę po mordzie, gdy mu coś nie popasuje, np. miał zły dzień w pracy :D

Gość slonce swieci noca
heh, to przykro mi , ze zadajecie sie z ciotami :) nic dziwnego ze macie potem błache problemy i siedzicie na kafeterii zamiast życ

Ach, autorze, jesteś taki męski i cudowny. Jak każdy facet-nie ciota lubisz oglądać i ru... suki. Hau! Hau! Uważaj tylko, bo to zoofilia jest.

Gość slonce swieci noca
jem kupe

Gość parliamocichiaro...
tak? to jezeli wasze baby nie speliaja tych oto cech to sa baboochlopami prawdziwa baba musi -ogladac wszystkie programy z fitnesem tylko po to by zobaczyc umiesnione ciacho co rusza tyleczkiem -nie zwracac uwagi na faceta co ma ponizej 1.75 cm wzrostu -ma miec zawsze wibrator ze soba w razie potrzeby -dac sie poderwac tylko facetom ktorzy maja w banku wiecej niz 100 tys -leciec na piekne drogie samochody -nie wychodzic z dresiarzami

Gość slonce swieci noca
/-nie wychodzic z dresiarzami/ dlaczego?