Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka co ma wątpliwości

Panna młoda i wątpliwości

Polecane posty

Gość hula hop hop hop
moze byc mnie sie podoba 1109 i 1125

Gość żę tak powiem
Ładna

Gość nie w moim stylu
ale jeśli to twoja wymarzona i dobrze leży to bierz. Nie przesadzaj z biżuterią, i do tej sukni nie dawałabym welonu, a jak już to bardzo delikatna mgiełka, bo suknia jest już bogata.

A mi się podoba najskromniejsza 1111;) ale ta też ładna

Gość mnie sięóstatnio
rzadne sukienki nie podobają, panny młode wyglądają niespecjalnie, a najlepsze jest to, że facet zazwyczaj ma to gdzieś, jak mój mąż, który powiedział, że tyle wydziwiania z tym jest a te wszystkie kiecki wyglądają według niego tak samo i tak ma pewnie 95% facetów!

Gość gwiazdka23
Okropna. Przypomina bezę oklejoną piórami

ogólnie bardzo ładne sukienki, na modelce leżą idealnie, ale wiesz jak to jest jednej jest ładnie drugiej nie, nie wiem jaką masz figure ale jeśli czujesz się w niej dobrze i dobrze leży to uważam że to jak najbardziej dobry wybór.

Gość hitsezonu
ostatnia najlepsza

Gość wojtek hhhhhhhh
ładna

Gość nie jestem stylistką
Modny teraz trend "im więcej falbonków, tym lepiej" ;) Sugeruję tylko zniwelowanie kształtu dekoltu - tzw. "serduszko" nie jest wcale seksowne, tylko trywialne do granic ordynarności, na zasadzie "kawa na ławę" :( zarys dekoltu jak w modelu 1101 byłby znacznie korzystniejszy i... subtelniejszy ;)

Gość do nie jestem stylistka
chyba zatrujesz z tym dekoltem? w takim modelu duży biust wygląda jak bochen chleba biust powinien byc odpowiednio rozdzielony i uwydatniony jak w przypadku dekoltu serduszka model który podałas nadaje sie max dla rozmiaru B:(

Gość nie jestem stylistką
Autorka wątku nic nie napisala, jaki ma rozmiar biustu ;) A dekolt sreduszko, wywalający tzw. "kanał La Manche" na widok publiczny, nie jest ani eleganckie, ani korzystne - tylko po prostu równie trywialne, jak sukienki z "wygryzionymi" spódnicami, coby i suknię długa mieć, i nogi pokazać... Aha, rozmiar B to bbbbb stare nazewnictwo - dziewczyny zakuwane niedawno w 75A teraz noszą często 60 DD albo E; literówka miski imponująca, a biust drobny ;) Więc dziewczyna określana jako "B" tak naprawde może nosić nawet miskę G, za to dobrze dobrany stanik ;)

Gość jest ok ta suknia
:)

Gość do nie jestem stylistka
oj nie czepiaj sie rozmiarówki bo wiadomo ze chodzi po prostu o mały rozmiar biustu i jeszcze raz podkreślam dla dużego biustu dekolt serduszko jest najbardziej odpowiedni nie musi być przecież aż tak wycięty ale na pewno nie może być prosty jak to co pokazałaś zreszta żaden biust nie wygląda korzystnie w tym czymś co zaprezentowałas

Gość Nha
Nie przejmuj się... suknia bardzo ładna ;)

Jak dla mnie za bardzo falbaniasta.Bardziej (z listy) podoba mi się 02,10 i 11(chyba najbardziej).

Gość Kaśka co ma wątpliwości
mam mały biust, więc nie ma obaw, że coś mi będzie się z dekoltu wylewac ;) opinie są różne, tak jak moje mysli na temat mojego wyboru :(