Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocie Kocie Łapki.

Interesują mnie tylko sexowne kobiety... tzw. typ suk.. szare mychy odpadają

Polecane posty

Gość Kocie Kocie Łapki.

interesują mnie tylko sexowne kobiety czyli taki typ "suki" z których aż bije sexem....... i tylko na takie patrze natomiast wszystkie bazyle, grubasy, szare mychy mnie totalnie nie interesują, olewam je i nie zadaję się z takimi

Gość Mempelopa Cruise
mnie natomiast interesują tylko 100% samce alfa :classic_cool:

A mnie interesują ładne, jednak spokojne szare myszki. Na cholerę mi dziwka, jak bym mógł przedstawić taką rodzinie? :D

Gość Kocie Kocie Łapki.
szare myszki zdecydowanie nie są dla mnie... kobieta musi mnie podniecać, uwodzić, być ostra... taki demon sexu a taka szara myszka? jak idzie ulicą to nawet nikt na nią uwagi nie zwróci :O a jak przy niej bluźniesz to się patrzy jak na morderce... o nie.. feeee

Ja nie mówię o panienkach z kółka różańcowego co boją się dotknąć bezbożnika. Miałem na myśli spokojniejsze, bardziej ułożone dziewczyny. Jak weźmiesz pustaka, lub demona seksu (nazywaj to jak chcesz) to weź pod uwagę że taka będzie demonem seksu nie tylko dla ciebie. Całując taką po miesiącu ,,związku" poczujesz w jej ustach spermę innego kolesia. :D

Gość Kocie Kocie Łapki.
Beliar... tak a Ty wiesz wszystko o takich kobietach i generalnie to mit, że szare myszki to cicha woda brzegi rwie.. idźta w chuj z nimi ja wole kobiete sexowną, podniecająca, od której aż bije sex.. kiedy taką mam to jestem podkręcony podwójnie, że bylem w stanie zainteresować sobą taką sukę!

Gość Bonussss
A założe się, że odkąd żyjesz nie zaliczyłeś ani jednej dlatego teraz biadolisz:D

Gość Bonussss
"że bylem w stanie zainteresować sobą taką sukę! " HAHAHAHA prponuję popracować nad samooceną:D Najwyraźniej jedyną suką jaką jesteś w stanie sobą zainteresować jest twój pies:D

Gość Kocie Kocie Łapki.
kopuluję tylko na trawniku inne miejsca odpadają

Gość Bonussss
Ja mam piękną, sexowną niezmiernie, panią doktor i na dodatek jestem jej pierwszym:D Na dodatek jest we mnie bardzo zakochana, razem juz 6 rok, nigdy nie dała mi powodu do podejrzeń. Szczęściarz ze mnie co?:D

Gość Kocie Kocie Łapki.
mam na swoim koncie już trzy takie zajebiste suki i jestem z tego powodu bardzo dumny , przynajmniej wiem co rucham... i jak ide z nia przez miasto to czuje sie jak kozak a nie kurwa jakies szare myszki, fatalne sa takie kobity

Gość Bonussss
ona w ogóle mi nie daje :(

Bonusss, no taka to więcej niż skarb, życie można za taką oddać. Al trudno o takie. Teraz 17 latke niewydymaną trudno znaleźć :D

Gość no ggesgsefeeaf
wyobrażam soebie biedny i pusty autorzyno kim jesteś jakim debilem

Gość belerofront
autor pewnie jest tak samo bystry jak te jego panny, żałosne

Gość ogaaaaaaaaaaaaaar
Bonussss śmiem wątpic czy ta twoja pani doktor jest taka piekna i sexowna hahha

wiem, że to prowokacja, ale czemu podział kobiet to "szare myszki", "suki" i "bazyle" ??

Gość Bonussss
dla mnie jest sexowna i piękna, a ja dla niej, oboje ważymy po 150 kg na łebka i lubimy salceson, jesteśmy piękni

"interesują mnie tylko sexowne kobiety czyli taki typ "suki" z których aż bije sexem....... i tylko na takie patrze natomiast wszystkie bazyle, grubasy, szare mychy mnie totalnie nie interesują, olewam je i nie zadaję się z takimi" pewnie i tak i te piękne i te bazyle to sobie mozesz co najwyżej w telewizji obejrzeć. Kogo tu obchodzi co ty lubisz??? Ważne czy ciebie da się lubić.

Gość ogaaaaaaaaaaaaaar
rozwódka wypierdalaj pasztecie

Jak Ci sie takie podobają, to o takie zabiegaj. Wiedz jednak, że sexowna kobieta nie równa się wyglądająca jak suka, chłopcze.

Gość lapu capuu
akurat slowo suka to komplement.. jesli chodzi o wyglad

No zdarzają się takie kobiety dla których określenie suka to komplement i najlżejsze z możliwych pejoratywnych określeń :P

Ja bym się obraziła...ale określenie charakteru w ten sposób mi nie przeszkadza.