Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andreeass

MOja kobieta dotyka mnie........

Polecane posty

Witam, chciałbym wam przedstawic sytuacje która ma miejce u mnie w lozku. Od pewnego czasu zauważyłem jak moja kobieta masturbuje sie, wtedy kiedy śpie, od niedawna zaczeła dobierać sie domnie, pomyslicie ZAJEBISCIE, ale jest jedno ale, ona dobiera sie do mojej (pupy) kremuje palec bawi sie otworkiem przy czym druga reka masturbuje sie sama. Zauważyłem to juz wiele razy, specjalnie powstrzymuje sie od snu aby ja sprawdzic i dzieje sie tam za kazdym razem, do tej pory nie zaczełem jeszcze z nia o tym rozmawiac, bo nie wiem jak sie mam do tego zabrac, znajac ja wszystkiego sie wyprze. Zastanawia mnie, czy to jest normalne, bo nie ukrywam podnieca mnie to cholernie, ale nie do tego stopnia aby to odbywało sie codziennie. Musze cos z tym zrobić, Prosze o jakies wskazówki, byc moze wytłumaczenia, Z Góry dziękuje. Nick

Gość czyli wiadomo że
Twoja kobieta to dekalogowata albo nei_nei...rodzinnie spędzacie czas na kafeterii 😴

Gość rolando
Kup jej wielki wibrator to bedzie Ci jeszcze lepiej jak Ci go wepchnie na spiocha......jesli chodzi o Twoja żone to mysle że jest gejem...pozdro:(

Gość może faktycznie...
twoja kobieta lubi laski, zapytaj ja i zaproponuj że jak jej zależy to zgodziłbys się na drugą laske w łóżku, ja też czasami mojemu meżowi dotykam dziurki bo on to lubi a dla mnie to też jest podniecajace z tym ze robiąc to zawsze wyobrażam sobie że dotykam cipke jakiejs laski, zawsze tak naprawde chciałam przygody z inną kobieta...

Gość rolando
z tego co widze chlopie to jestes szczęsciarzem...2 laski w łozku niedługo może 3 kurde teraz bede swojej dziewczynie dupcie wypinał może tez jej zaskoczy:/

Deka to ja. Całkiem możliwe, że Ty to jeden z moich przyruchanków, ale ja to robię, kiedy on nie śpi. I nie używam nawilżaczy.