Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktika

rozmiar piersi w ciąży

Polecane posty

Gość taktika

dziewczyny jak bardzo urosły wam piersi w ciąży? ja przed ciążą nosiłam rozmiar 75c, teraz jestem w 3 miesiącu ciąży i już jest 75e, trochę obawiam się tego co będzie w czasie laktacji

Gość b.e.a.t.a
wlasnie zaczynam 7-my miesiac - piersi wieksze o 3 rozmiary.

Ja się boję co będzie. Przed ciążą nosiłam E teraz F i nie wiem co będzie dalej;/

ja przed ciązą miałam 75C , w ciąży urosły do miseczki E, a przy karmieniu jak miałąm pełne piersi to był jeszcze większe o rozmiar.

Ja przed ciążą miałam nieduże, krągłe B, teraz mam pełne C- jestem w 6 m-cu. na razie stanęły ( na szczęście) ale pewnie porządnie podskoczą w okresie karmienia. Nie podobaja mi się duże piersi no ale co zrobić ;)

Gość Aneta222
u mnie z C zrobiło się E, po porodzie jeszcze większe były tzn. F. Jak przestałam karmić wróciły do D, ale do C już chyba nie dam rady

Gość o kurcze, ja przed ciaza
mialam 70c. teraz jestem w 30tyg i rozmiar wciaz ten sam. nie kupilam zadnego wiekszego stanika, wrecz przeciwnie, ostatni moj zakup to sliczny koronkowy stanik w rozmiarze 70c wlasnie. ale brzuch tez mam maly, kazdy sie dziwi, ze w 7 miesiacu jestem a brzuch mam taki malutki. przytyc tez malo przytylam wiec moze dlatego. wyniki mam ok wiec sie nie martwie.

Gość mnie przybyło w obwodzie
piersi ponad 12 cm (przed było jakieś 86cm, a w ciąży 99cm:O) po urodzeniu dziecka jeszcze większe:O masakra:O zwłaszcza, że przed ciążą pod biustem miałam 66cm

Gość jjjjjssh
feeee dojne krowy ja mialam zgrabne i niewielkie (70B) i takie zostaly

Gość gryczka
Przed ciążą od A do B - zależy chyba od rozmiarówki. Pod koniec ciąży i na początku karmienia D. Obecnie karmię coraz mniej i spokojnie pasuje mi stanik z miękką miseczką C.

Gość widać zę większość
z Was tutaj nie ma pojęcia jaki faktycznie powinna nosić rozmiar stanika

Ja przed ciążą miałam 75C, już na początku ciąży- 75D. Potem piersi jeszcze urosły, ale przytyłam też w obwodzie i na koniec 9 m-ca miałam 80E. Potem znów piersi ciut urosły, obwód zmalał i traz mam 75G. Nie narzekam.

Gość b.e.a.t.a
Ja mialam 70d przed ciaza, teraz w 7-mym miesiacu 75f. Na staniki wydalam majatek, pomijajac fakt, ze ciezko dostac cos sensownego w takich rozmiarach.

Ja do karmienia kupowałam firmy Alles, mają przystępną rozmiarówkę tylko trzeba na dobry sklep trafić. No i 55 zł, za stanik to normalna cena.

Gość b.e.a.t.a
Historynka - wlasnie ogladam te staniki alles na stronie sklepu - wygladaja ladnie i maja modele z fiszbinami. Wlasnie szukam czegos takiego do karmienia. Ja mieszkam w uk i tu wiekszosc biustonoszy do karmienia jest bez fiszbinow, przymierzalam takie i cycki mi w nich leza:/ A Ty nosilas z fiszbinami czy bez?

Gość do b.e.a.t.a
mieszkasz w UK i narzekasz na to, że trudno dostać tam staniki w wymienionych przez Ciebie rozmiarach??? przecież UK to "kopalnia" staników w najlepszych rozmiarach;)

Gość do b.e.a.t.a
i takie rozmiary jak Twoje to zdecydowanie łatwiej dostać niż np. taki jak mój 60F :O

Ja noszę z fiszbinami, jak wszystkie staniki zresztą, takie miękkie mam do spania bo niestety przy karmieniu potrzebuję spać w staniku, ale piersi nie trzymają mi komplenie. Na stronie firmowej Alles rozmiary są chyba ograniczone, w innych sklepie widziałam więcej. Sama przymierzyłam w zwykłym sklepie żeby się upewnić co do rozmiaru i kupiłam na Allegro.

Gość b.e.a.t.a
Ano narzekam. Dobrej jakosci, dobrze lezacy stanik to wydatek ponad 20 funtow, a rozmiar mi sie zmienia z miesiaca na miesiac.

Przed ciążą nosiłam 70 B/C zależało od rozmiarówki, teraz zaczęłam 6 mc i właśnie zmieniłam stanik na 75 E. Nie wiem co będzie dalej...