Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytajcie tooooooooooooo

dziwna jestem jakas chyba -dbanie o siebie

Polecane posty

Gość przeczytajcie tooooooooooooo

Odżywiam się w 90% zdrowo duzo owoców i warzyw ,masa świeżych soków , 2 litry dobrej wody dziennie ,nie tyje i nie chudne wagę mam w normie,jedzenie kupuje ekologiczne świeże itp ,kosmetyki to samo używam tylko pasy do zębów,szamponu,mydła,kremu i żelu do twarzy,i kulki pod pachy wszystko 100% eko bo niechce wcierac w siebie chemii włosów nie maluje mam naturalne krecone długie i gęste ,perfum uzywam delikatnych ,maluje sie tylko na wielkie wyjscia itp nie opalam sie ,skóre mam normalną ale nieraz smaruje ją olejem migdałowym jadalnym zeby odżywić i dodać witamin.Mam 22 lata i wyglądam na zmęczoną :/moje kolezanki smarujące sie tonami podkładów i cieni wyglądająbardziej świeżo :/o co chodzi??? nie jestem na nic chora.

Gość effy.
bo się nie opalasz, słońce jest zdrowe - jak mogłas pominać tak ważne info ?? jesz wege jedzenie??

Gość jkjkjkklkljjlkkl
a jestes wegeterianka? jesteś na surowej diecie? ile wazysz i jaki wzrost?

Gość dfdfwwe
dobrze robisz, nie opalaj sie, bedziesz miala dluzej mlodą skore

Gość effy.
skóra swoją sprawą, wit. D swoją. Jednak nie mowie od razu o przesadzaniu ze słońcem. po drugie, czy masz amalgamaty ?? Możliwe że jesteś zatruta rtęcią i masz przez to since pod oczami lub dołki

Gość dziwna jestem jakas chyba
mieęso raz w tygodniu tez ekologiczne,reszte 10% to nieraz ma ochote na słodkie to czekoladę wypiję a tak to raczej surowe ale zboza ,fasola,soczewica, ryz,nasiona i orzechy no i oleje rozne rodzaje

Gość no taak
Niestety ale jak ma się genetycznie cerę bladą, a na twarzy z różnymi niedoskonałościami, to jednak trzeba na coś używać dobrego pudru/kremu/fluidu, wtedy dużo lepiej cera wygląda...

niemam w zębach takich plomb :/

wzrost 166 i 55 kg

Gość no taak
też staram się ciągle nie smarować tymi podkładami, bo to sama chemia, no ale dzięki temu dużo lepiej cera wygląda.

Gość no taak
Cera to w dużej mierze jest uwarunkowana genetycznie...moja koleżanka wiecznie brak kasy, kiepskie odżywianie się, kosmetyki z biedronki i też tylko podstawowe, a cera piękna :)

Gość effy.
wieczorem wejdż na czat - onet wegeteranie. Jest tam gość o nicku hege, on dużo o zdrowiu wie i o suplementach - polecam, napewno cie nie oleje.

Gość no taak
a ja testuje ciągle jakieś nowe kremy ekologiczne, peelingi, maseczki, a cera nadal pozostawia dużo do życzenia, czasem myślę że tym wszystkim nawet jej szkodze ;)

Gość uiuiuiuuyuy
a co to mieso ekologiczne? trup zawsze bedzie trupem, wpierdalasz trupy a uwazasz sie za taka ekologiczną? czy ty wiesz jakie zniszczenia dla planety niesie wlasnie hodowanie bydla, swin, kur na mieso? durna zalosna ekologiczka, hehehe

Gość katekateeeee
jak zyje jak autorka, a mam prawie 29 lat, wygladam swiezo; z doswiadczenia wiem, ze skora moze szarzec gdy brakuje ruchu i swiezego powietrza; moze siedzisz ciagle w pomieszczeiach zamknietych?

Do :no tak a czytałam ze twarz dobrze robi smarowanie jej olejem z konopii narazie mam ten olej ale go jem w sałatkach i mam tez nasiona łuskane z konopii kupiłam na allegro ten zestaw i zobacze czy dobry

pracuje w biurze ale duzo spaceruje z mezem wieczorami przed snem

Gość no taak
aha, ja to chyba się wreszcie do kosmetyczki wybiorę i zobaczę, co mi powie...

Gość no taak
a ile masz lat? u mnie to niby widać, że dbam o cerę, bo jednak cera o którą się zupełnie nie dba wygląda inaczej...ale nadal nie jestem zadowolona.

Gość podobnie bardzooooooo
ja też, jakis rok temu prwadziłam mega zdwoy styl życia, schudłam - co mi pasowało, ale wyglądałam na chorą teraz wróciłam do starych nawyków żywieniowych kiepsko się czuje, kiepsko wuglądam (wg mnie) i ponownie zamierzam wrócić na łono natury mam 166 i waże 58 kg, więc mamy ten sam wzrost i najlepiej wyglądam właśnie jak mam 55 kg, wtedy tak ważyłam, no ale niestety wszyscy pyutali czy jestem chora- wiecznie podkrążone oczy, beznadzieja a z cera tak jest, kto ma ładną cere to będzie ja miał a ten kto ma skłonności do pewnych schorzeń skórnych to nie pozbędzie się problemów też używałam eko i bio kosm. ale nie wyszło mi na zdrowie, teraz używam aptecznych i czasem podkładu- nie ta cera...

kosmetyczka nie jest raczej szkolona z kosmetyki naturalnej i najwyzej kremik poleci?:) juz nie raz sie przekonałam ,chyba trzeba sie udac do jakiegos drogiego spa :)to wtedy porady fachowe:)

Gość migoska.a
tak ,zresza owwoce i warzywa i uwazasz ze sie zdrowo odzywaisz?? BUJAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAAA

Gość nnndkkkkkkkkkkkk
Pytania: palisz? pijesz alkohol? wysypiasz się?

Gość koklolu
No jestes dziwna. Co ci ,że tak dbasz o siebie? Będziesz zyła wiecznie? Wszystko jest dla ludzi 9z umiarem) uzywki i fastfoody także. Mialam ciocie i wujka: ona nie paliła/nie piła alkoholu/ unikała cukru (biała smierć)/soli, ziółka/herbatki.... RAK MÓZGU i wczes na smierć, jej mąż wóda/papierosy/wóda dożył 85

Gość buhehehe ale sie usmialam
udaje taka wielką ekolożkę, wszystko kupuje EKO a wpieprza MIESO, no smiech po prostu :D :D :D ekologia za dyche, co za falsz i obluda. dlatego pewnie tak okropnie wygladasz, przez swoja oblude :D

Gość nnndkkkkkkkkkkkk
a co do olei to nie na każdego chyba działają bo ja smarowałam twarz,ciało i włosy olejem jojoba,z avocado, z migdałów, konopny i twarz miałam przesuszoną, włosy mi się zaczeły rozdwajać i były suche a nie używam ani prostownicy ani suszarki. Jedynie twarz nawilżam teraz naturalnym masłem kakaowym i jest ok, włosy myję tylko szamponem na bazie dziegciu i nie używam odżywek, jedynie raz w tygodniu albo rzadziej maska wax i teraz jest ok

Gość linoma
Ja pije alkohol, srednio 2 razy tygodniu (od lat) jem w kfc :) oprócz tego kababy, pizze, fryteczki... i jakos nie narzekam na cerę...

Gość natuska85
Myślę, że coś w tym jest co pisze effy. Ja wyglądam na 10 lat mniej niż mam. Nigdy nie korzystałam z solarium, ale ze słońca korzystam każdego lata jak najwięcej mogę:)

Gość no taak
Wiesz chodzi mi bardziej o oczyszczenie twarzy, choć ludzie to odradzają, że działa na krótko i trzeba powtarzać, no ale to chyba też zależy od cery...