Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja9889

jaki fajny styl dla 13 latki?

Polecane posty

Gość Anastazja9889

Moglibyście mi podać jakieś propozycje fajnego stylu dla 13 latki? w tym roku ide do gimnazjum więc juz chcę sie ubierać bardziej kobieco niż w podstawówce ( nie dziecinnie). Jak coś to mam kręcone włosy do łopatek i jestem szatynką, piwne oczy. figura szczupła. Jaki makijażyk lekki polecacie do 1 gim ? podajcie jakieś zdjęcia, strony dotyczące fajnego ubierania sie 13 latek . dziękujęę.

Gość Anastazja9889
ja nie zamierzam sie ubierac jak dziwka, bo jestem porządną dziewczyną. i prosze mnie tu nie przezywac, bo ci co mnie tak nazywają sami powinni sie do książek zaganiac..

Gość ewrt76890
makijaz dla 13 latki?

Gość fdffgghhg
i dobrze, szybciej sie zaczną starzec, niech sie malują :D

Gość takie tam duperele
Na "lolitkę" zakasujesz wszystkich :D

Gość treskaaa
maluj się dziewczyno, masz już swoje lata

Gość 0,5kg:)
no widzisz autorko....jak bedziesz sie malowac i ubierac tak jak piszesz to wyrosnie z ciebie taka wlasnie idiotka jak nnaattaallllllia....:D Co to uwaza sie za DOROSLA bo jest w liceum....i wszystko jej wolno.... Boze co za marginesy..........

Gość nnaattaallllllia
ej mam 18 lat wiec chyba jestem dorosla co nieee?? co podskakujesz???

Gość treskaaa
Krystian z ciebie to Jacykow!!! gRATULACJE

doroslosc a pelnoletniosc to dwa rozne aspekty.... Ty z tym pierwszym nie masz nic wspolnego.... Skoro jestes w liceum,to nie masz nawet wyksztalcenia...,a co dopiero mowic o tym ze pracujesz na swoje utrzymanie,,,,..-no chyba ze tylkiem.... I w ktorym miejscu ty jestes niby dorosla?

Gość Lady Maverick
I to wlasnie zrobily Gimnazja z dzieci . Wydaje im sie, ze jak juz nie sa w podstawowce to sa dorosle.

Gość JAajjaja
0,5kg:) - taka zes uczona ze nawet poprawnie pisac po polsku nie umiesz....hahah rozsmieszaja mnie takie baby...niby madre :D MAKIJAZ sie pisze:D

Gość Lady Maverick
Kiedys konczylo sie podstawowke w wieku 15 lat i bylo lepiej. To normalne, ze jak sie konczy podstwaowke to sie czlowiekowi wydaje, ze juz nie jest dziecko. Ten system robi krzywde dzieciakom. To samo jest w UK, tez w wieku 13 lat sie maluja, ubieraja 'kobieco', a pozniej polowa ma dzieciaki przed 16 urodzinami.

ja pierdole , dajcie dziewczynie spokój , znalazły się wielkie uczone,wykształcone koorwa co to nawet sie wysłowić nie potrafią,

Gość dfghjkl7890
popieram maluj sie, cycki do gory dupa z pod kiecki niech wylazi i o pecie w gebie nie zapomni i bedzie git

nnaattaallllllia hahahahahahaha :D tak jestes dorosla :D jak cholera :D dla uproszczenia doroslym nie jest sie w momencie ukonczenia 18-u lat :) masz tylko dowod, odpowiadasz za siebie i karnie za popelnione ewentualne wykroczenia. Do doroslosci jeszcze ci daleko :)

No to ty chyba tez nalezysz do takich ,,madrych bab'':D Co to w ogole za ZWROT,, taka zes ''????:D Co do makijazu-tak masz racje:) Ortografia nigdy nie byla moja mocna strona,za to nie musialam nigdy swiecic golym tylkiem przed nauczycielami.....

Gość nnaattaallllllia
nie ma roznicy pomiedzy pelnoletnoscia a dorosloscia, jest roznica pomiedzy dorosloscia a dojrzaloscia cymbaly :D:D:D mam z was polewe debile :D:D:D:D:D:D

Gość oipoipooip
Zamiast wyzywać tutaj młodą to same byście braki w edukacji nadrobiły bo sadzicie takie byki, że żal czytać.

Gość kozak na maksa
zgadzam się z tym, co napisała nnaattaalllllllia. grzecznie, i tolerancyjnie wyjaśniła swoje argumenty, i ma zupełną rację. gimnazium - to będzie dla ciebie piekło. będzie to najgorszy etap twojego życia. oni rznąc zaczną, i nie przestaną. będą twardzi, i będzie jeszcze gorzej. jest to ich praca, którą oni lubią robic. ich obowiązkem będzie twoje zniszczenie. musis byc gotowa. masz przed sobą całe dwa miesięcy wakacji. musis wykorzystac chwilę. nnaattaalllllia tylko delikatnie doradza.

chyba jednak musiałaś.. Pozaq tym co Ci kobieto daje przyzwolenie do wyzywania tej dziewczyny? Dziecko też tak wyzywasz? Faktycznie zajeista matka,współczucia dla dziecka.

Ja też teraz ide do pierwszej gimnazjum. Sama nie chce sie jeszcze malować niepotrzebuje tego. zaczne sie malować lekko w 3 gimnazjum. DAM CI RADE UCZ SIĘ!! Sama miałam średnią 3.22!ucze sie w wakacje! A JAK SIE CHCESZ MALOWAĆ POLECAM CI TO: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://znam.to/userfiles/R/004/R004-30e0d35.jpg&imgrefurl=http://znam.to/recenzje/3376/Nivea-Lip-Care-Velvet-Rose&usg=__dnKMXKWuW5FXcCGunwnglRvspQM=&h=1152&w=720&sz=197&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=b6HGk9LMYpUYaM:&tbnh=129&tbnw=81&ei=2LcNTrWWHIrGswbe7bD-Dg&prev=/search%3Fq%3Dpomadka%2Bdo%2Bust%26hl%3Dpl%26biw%3D1024%26bih%3D554%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1&iact=hc&vpx=373&vpy=44&dur=1404&hovh=284&hovw=177&tx=115&ty=163&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:2,s:0&biw=1024&bih=554 jesli byly bledy ortograficzne to przepraszam :)

Gość nnaattaallllllia
tak jestem matka i tak tresuje swoje dziecko nie bedzie sobie gowniara pozwalala za duzo. i wara od kozaka bo lapy utne. dobrze gada

Gość nnaattaallllllia
o matko goska! jakie bledy! ile ich jest! o rany boskie! nie! nie! nie wybaczam! klekaj grzesznico! jak moglas takie bledy porobic o nie nie nie! na kolana niewolnico! na kolana grzesznico! ooojjj nie zaznasz ty dzisiaj spokoju! pokuta musi byc!

Gość oczywiście jestem za tym
aby się malowała szybciej ze zestarzeje, najlepiej niech wszystkie małolaty sie malują będzie potem mniejsza konkurencja :D

Gość dejw...
natalliio czy jak ci tam...piszesz ze masz 18lat a teraz ze dziecko to jak ktos tam napisal wczesniej musialas swiecic dupa przed nauczycielami a teraz nie chcesz zeby twoje dziecko bylo jak matka... wkoncu przyslowie glosi jaka matka taka natka..... a kozak to pewnie twoj drugi nic b nikt cie nie popieral wiec musialas to sama zrobic ... lepij ci , lzej na duszy,,,