Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja9889

jaki fajny styl dla 13 latki?

Polecane posty

Gość Ingeliada
Droga Natalio. Proszę, abyś nie pisała tu na tym poście, jeśli nie zamierzasz się uspokoić. Jesteś jakimś dzieciakiem, który uważa się za dorosłą przez internet. Gdybyś miała się tak stawiac w realu, to wątpię że bym Cie w ogóle ujrzała :) Dlatego proszę, pohamuj swój język.

Gość nnaattaallllllia
anastazja. gowniaro. co ty mowisz. ze co. ze ja niby nienormalna tak? to zobaczysz jak cie beda rzneli. zobaczysz. rady sobie nei dasz. i przypomnisz sobie wnet me slowa. ja w wieku 13 lat to nie wiedzialam co to makijaz, a teraz gowniary wytapetowane do szkoly , lby porozjasniane. Za moich czasow to nawet paznokci nie wolno bylo na bezbarwny kolor pomalowac A PEWNIE ZE TAK, MASZ RACJE!!!!

Gość krystyna80
Zgadzam się w pełni z Ingeliadą. Natalio, przepraszam za wyrażenie ale wynoś się stąd jeśli nie zamierzasz sie uspokoić.

Gość nnaattaallllllia
Droga Natalio. Proszę, abyś nie pisała tu na tym poście, jeśli nie zamierzasz się uspokoić. Jesteś jakimś dzieciakiem, który uważa się za dorosłą przez internet. Gdybyś miała się tak stawiac w realu, to wątpię że bym Cie w ogóle ujrzała Dlatego proszę, pohamuj swój język. NIE ZAMIERZAM SIE USPOKOIC!!! NIE, NIE PRZESTANE TU PISAC!!! JESTEM DOROSLA!!! A CHODZ TO SIE SPOTKAMY. KRAKOW GODZINA 12 JUTRO. PROSISZ BYM POHAMOWALA SWOJ JEZYK. BO CO? CO? PODSKAKUJESZ? BIJESZ SIE?

Gość nnaattaallllllia
krystyna80 Zgadzam się w pełni z Ingeliadą. Natalio, przepraszam za wyrażenie ale wynoś się stąd jeśli nie zamierzasz sie uspokoić. COOO?? TY JEDNA TY CHOLERO JASNA??? BIJESZ SIE?

Gość Ingeliada
Wybacz, kochaniutka, ale do Krakowa mam daleko :) nie stosuję przemocy wobec dzieci, ogólnie to wobec nikogo. A tym bardziej wobec Ciebie, dziecko drogie :) "BIJESZ SIĘ" ? Kochaniutka, gdybym chciala to bys lezala po jednym ciosie. Ale ja nie jestem z tych, które biją się więc lepiej nikogo nie prowokuj. Bo przepraszam że tak powiem, ale jeśli dalej tak będziesz wkurzać to ktoś Ci walnie w łeb, że Ci sie obróci o 180 stopni :)

Gość krystyna80
Ingeliado, nie daj sie sprowokować :) Ta dzisiejsza młodzież sięga dna (w przypadku natalii) :)) Po prostu ręce opadają :)

Gość nnaattaallllllia
ALE ZE MNIE DZIECKO NEO OoO

Gość sdgfghjhnbc
takiej idiotki jak natalia to już dawno nie widziałam (czytałam), ale ona pewnie prowokuje bo nie wierzę że ktoś może być taki tępy jak ona ...

Gość Ingeliada
ucichła:P

Gość Ingeliada
nie wypowiadam się..

Gość nnaattaallllllia
ingeliada no nareszcie stulilas ten swoj obrzydliwy pysk

Gość Ingeliada
Zamknij się lepiej. Szkoda Cię słuchac.

Gość oooooooonaaaaaaaaa
Jaka patologia na tym forum siedzi :/ I nie mam tu na pewno na myśli autorki :/

Gość Wiktoria .
Dziewczyna powiedziała ,,Jaki makijażyk lekki polecacie do 1 gim ? '' Nie powiedziała ,że będzie się malować a wy na nie naskoczyłyście jak byście same nigdy nie myślały o tym . Niektóre z Pań mówią ,że gdy one chodziły do szkoły nie wolno było paznokci malować Drogie Panie czasy się zmieniają i już można pomalować np jasnym różem paznokcie choć nauczyciele nie są z tego zadowoleni . Co do Natalii aż żal myśleć , że masz 18 lat jestem w wieku tej dziewczyny co to napisała i się lepiej wyrażam od ciebie . Natalia mówisz ,że masz dziecko i traktujesz je jak psa ? po tym już widać ,że nie jesteś dorosła i masz jeszcze mało w głowie i na 10000000 % nie masz 18 lat . Wiem coś o tym bo mam siostrę w tym wieku i wiem jak się zachowuje i mam przykład . Aż żal się wypowiadać na temat Pań które nazywają tą dziewczynę ,, gówniarą '' itp. Gdybyście miały chodź trochę rozumu przed napisaniem byście się zastanowili czy sami nie byliście kiedyś taką gówniarą co chce się malować . A jeśli chodzi o ciebie autorko to nie bój się gimnazjum to nic złego mam dużo znajomych starszych co chodzą do 2 /3 gimnazjum i jakoś nie narzekają . A no racja bym zapomniała Natalia co straszysz dziewczynę w cale nie musi się przygotowywać psychicznie bo w szkołach nic złego stać jej się nie może ( oczywiście jeśli pójdziesz do dobrego gimnazjum tam gdzie są mądrzejsze osoby od Natalii ) Może ty Natalio chodziłaś do takiego gimnazjum ,że musiałaś się na to przygotowywać albo po prostu jesteś z rodziny patologicznej bo inaczej takiej osoby jak ty określić się nie da . Rozpisałam się trochę ale po prostu myślenie niektórych osób ,, dorosłych '' mnie przeraża choć sama jestem jeszcze dzieckiem i wiem o tym : ) AUTORKO jeśli chodzi o ubieranie polecam ci cropp , hause , H & M , z sklepów z biżuterią to croppie i hausie znajdziesz i możesz jeszcze w claurisie znaleźć i w nowym sklepie w alfie nazywa się centro . Pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi :) Ps : Jeśli chodzi o nazwy sklepów nie znam ich na pamięć więc błędy w nich mogą być jak najbardziej za co Bardzo Przepraszam :D

Gość Tazła000
Jezu ludzie co macie do tego, że dziewczyna chce wyglądać dobrze? Wchodzi w okres gdzie dziewczyny zaczynają dbać o to jak wyglądają. Nie musicie spuszczać na nią tony pustych hejtów!