Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

ciekawe ile z tych pomaranczek to ona sama hahahahhaa

Gość martva pytam cie powaznie
martva ile ty masz lat ?ale ty glupia jestes skoro wdajesz sie w dyskusje z kretynką....taka sama...ech

Gość okropnie agresywna ta
no zaraz zalozy ponownie ten sam temat bo za malo komplementow dostala tu i za malo ochow i achow :-O ona zawsze tak robi i kurwa nie rozumiem co jej to daje ????????? bo prawdziwie atrakcyjna kobieta w zyciu by takiego czegos nie zrobila...:-O

Gość Lady Maverick
ale co tutaj oceniac? Figury wcale nie pokazalas -tylko tylek i chude nogi. Poza tym te gacie sa jak dla 10letniego dziecka.

Gość nie róbcie bydła
może nie masz co jeść???

Mam nadzieję, że ja w tym wieku nie będę takim pustakiem, żeby wstawiać do neta swoje zdjęcia w niedopranych gaciach, żeby podnieść swoją samoocenę. Nawet, gdybyś ten tyłek miała ładny, to co z tego, skoro w głowie pusto?

Gość fail
jak chcesz by cie wielbili to pokazuj sie naga niewyzytym na czacie a nie tu szukasz niewiaodmo czego

nóżki całkiem całkiem ale ważne czy pasują do reszty, wstaw foto całej sylwetki np. w bikini albo coś takiego

Gość duufff
hehehee

Gość jestem za....
a nawet przeciw:-)

ruchac jej pewnie nikt nie chce i dlatego :-O kurwa zrozumcie ludzie ze to maniaczka! dlatego zawsze ten sam temat robi i zawsze zdjecia w tych wlasnie oblesnych gaciach wstawia. kurwa ludzie sie nie wstydza wcale.

Gość jakieś takie
obleśne te zdjęcia, można się porzygać a swoją drogą to jebnięta jest mocno - stara baba a wstawia swoje suchoty dla publiki jak jakaś kurewkowata gówniara

Gość nie krytykujcie...
majtek , bo zdejmie!!!

Gość teraz....
mi się żona podoba

Gość gddrdyt
troche za chude uda masz

Gość gddrdyt
ale szkaradny ryj masz matva!!!!!hahahaaaaa i ten kolczyk ohyda!!!!!jestes paskudna !!!!!

Martva lepiej od autorki wyglada a przedewszystkim ZDROWIEJ!!!!!!!!!

Gość rgdfghfgdfgdf
ile razy bedziesz jeszcze tepa szmato wstawic zdjecia tych ochydnych nog i sraki? I to zawsze w jakis skarpetach, obrzydlwych gaciach i łachmanach. Jaka normalna kobieta tak sie ubiera nawet w domu? I trzy razy w tygodniu porcje nowych zenujących zdjęc i idiotka mysli ze nikt sie nie zorientuje Ty naprawde jestes chora umysłowo

Gość a dajcie już spokój
Martvej Noxi ;-) skupmy się na niedorozwiniętej autorce i jej kolejnym wspaniałym odsłonom tzipę nam poka, nie te giczały :classic_cool:

no wlasnie o to chodzi. jakby jeszcze w jakis ladnych ciuchach sie prezentowala ale ona kurwa zawsze w takich oblesnych skarpetach i gaciach :-O :-O :-O kurwa czlowiek nie wie o co chodzi. ja nawet po domu sie tak nie ubiore a mieszkam SAMA i nikt mnie nie widzi!

Gość rgdfghfgdfgdf
naprawde chciałbys zobaczyc cipke chorej umysłowo bababy co chodzi w takich łachmanach? Po samym wygladzie jej dupy w tych obrzydlwych gaciach, to mozna na samą mysl sie porzygac Ja pierdoole, niezły desperat z ciebie....

wlasnie bym chciala sie dowiedziec dlaczego? dlaczego nie zalozy ladnej bielizny i szpileczki jakies (jesli koniecznie chce byc oceniana na pol nago :-O) tylko zawsze te ohydne gaciory wcisniete w obesrana doope i skarpeciuchy w japonkach :-O czy ona jest poyebana?

Czemu musicie obrażać kobietę ? czy ona was obraża ? :( 31 latka z Krakowa nie przejmuj się co piszą na Ciebie. Masz może ochotę się spotkać J ja na urlopie jestem rozstałem się z kobietą i szukam fajnego towarzystwa może się skusisz ? Pozdrawiam ;)

Gość rgdfghfgdfgdf
^ ^ O ja jebie:D:D:D

pedofil albo wielbiciel narkomanek sie nalazl :-O byle te 14 cm gdzes wsadzic a i nawet w wysuszone cipsko.

To właśnie wy jesteście niedorozwinięci pisząc takie głupoty do osoby której nie znacie zastanówcie się nad sobą wiem szkoła się skończyła dzieciakom się nudzi to chodzą po necie i wyzywają ludzi ;/ Nie przejmuj się idiotami. Idioci przez obrażanie się dowartościowują