Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Gość okropnie agresywna ta
okropne :O morderca :( nie lubie takich mezczyzn co nie maja uczuc do zwierzat :(

Gość TE LINKI NIE DZIAŁAJĄ !!!!!!!!
________________________________________________________________ USUWAM PAUZĘ, WKLEJAM OD NOWA I NIC SIĘ NIE OTWIERA- PISZE, ŻE WYBRANA STRONA NIE ISTNIEJE !!!!!!!!!!!!!! ________________________________________________________________

okropnie agresywna ta mam uczucie do zwierząt kocham je bardzo jeść tez lubię pojeść dobrze :D ;) nie męczył się kogut dostał jeden precyzyjny strzał siekierą w głowę i poszedł spać :p

no to smacznego

Polecę teraz po nalewkę czekoladową na początek bo mam smak na czekoladkę a pić mnie się tez chce nie ma promili w mojej krwi więc się źle czuję a ja wypiję nalewkę czekoladową to od razu będzie lepiej dwa w jednym samopoczucie i smak czekoladki zostanie zaspokojony :D :p

Wróciłem! :D sam chyba tą nalewkę będę pił nikt nie chce dobrego markowego wina za 5zł :D ?

a czemu zostawila cie byla dziewczyna?

bo za dużo piłem nalewek ;) mam już beret zryty od tych wyskokowych wynalazków :D trzeba sobie jakoś radzić co nie ? :D ;)

Zapuszczam dico polo moja ukochana muzyka i tańczę w stodole :D niech żyje wolność wolność i swoboda niech żyje zadyma i dziewczyna młoda :D

a ile masz lat 14 cm?

Magda_uk tak poważnie to dawno nie miałem na stałe dziewczyny ;) kiedyś owszem i było miło ale się skończyło ;) potem zacząłem pić teraz jestem już dawno trzeźwy jak świnia :D spotykałem się nie zobowiązująco ;) życie mnie wkurza miałem już tyle problemów przez ludzi w realu że miałem tego dosyć wszystkiego i zacząłem pić. Live is brutal jak to się mawia. W necie się bawię nie myślę o swoich problemach w realu tez się bawię oczywiście ;) Duzo spierdoliłem spraw w życiu jak to się mówi Polak mądry po szkodzie :( bawię się tutaj nawet przednio nikogo nie mam zamiaru obrażać ;)

Antenka myslisz ze picie rozwiąże problemy? ja tez spierdolilam duzo ale picie nie pomoze...no moze na chwile.. głowa do góry moze i "nam" sie jakoś ułoży

piszac "nam" mialam na mysli wszystkich "nas" ktorzy spierdolili sobie zycie w jakis sposób..

Magda _uk ;) _Fruzia_ wiem ale mam to za sobą ;) alko mi już wiele złego wyrządziło :( odbijało mi :( teraz piszę szczerze

no to napiję się wirtualnej nalewki a tak w realu i szczerze to piwka nie odmówię ;) piwko uwielbiam mmmm ten zapach i smak mmmm ;)

magda umiem czytac i nikogo nie obrazilam mam nadzieje takze nie musisz mi zwracac uwage :o "przez ludzi w realu że miałem tego dosyć wszystkiego i zacząłem pić."to bylo odnosnie tego zdania i wcale nie napisalam zwojej opinii złosliwie czy cos..

Atenka wybacz zle zrozumialam myslalam ze nadal topisz smutki w alkoholu, piwko jest jak najbardziej mmmmmmmmmmm! napój Bogów dzis po prace też machnę tyskacza :D

spokojnie nie twierdze ze bylas niemiła :D gdyby tak było tez inaczej ubralabym w słowa swoje zdanie :P