Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Nie obrażaj mnie smarku nie jestem zaden pedolil a czemu twierdzisz że 31 latka z Krakowa jest narkomanką ? nie każdego stać na drogie ciuchy ale ciebie pewnie stać bo ci mqamusia kupuje. Zastanów sie "człowieku" co ty sobą reprezentujesz!

Gość on chce ja przeleciec
w zasrana dupe desperat

Gość okropnie agresywna ta
nie chodzi o drogie debilu! tylko o czyste i porzadne !! i na czyste i porzadne majtki nie trzeba majatku tak jak i na porzadne buty! i tyle w temacie! nienawidze fleji! a ty tylko do ruchania cos szukasz desperacie!

Gość rgdfghfgdfgdf
a co mozna powiedziec o tobie, ktory proponuje spotkanie babie, nie wiedząc o niej nic, czy ma meza, dzieci, czy nie uciekla z zakladu dla psychicznie chorych, tylko wyłacznie dlatego ze wstawiła zdjecie prawie gołej dupy? Ty dopiero jestes niezle zdesperowany i zalosny ze szukasz byle dziury do zamoczenia swojej antenki. W tej chwili pisze na tym forum setki kobiet, opisując czesto swoje zycie, poglady, w jakiejs czesci swoje charakter ale ciebie zanteresowała wylacznie gola dupa wiec wez pierdolnij se w leb idioto

a daltego twierdze ze narkomanka bo tak wyglada! wlasnie tak wygladaja ludzie po dlugoletnim cpaniu! ledwo na girach stoja.

tak chcialbys :-O moj facet zadziwic sie nie moze jaka czyscioszka jestem. w zyciu bym nie wpadla na pomysl tak sie prezentowac w necie! przykro mi. nie mowiac o tym ze w zyciu ym takich gaci nie nalozyla na doope :-O

Gość rgdfghfgdfgdf
ja w przeciwienstwie do ciebie nie proponuje pierwszej lepszej kobiecie spotkania tylko dlatego ze wstawila zdjecie swojej dupy...

a wy umiecie tylko obrażać nie zastanawiacie się ze przez takie obrażanie kogoś bezpodstawne krzywdzicie tą osobą ? ja mam wyjebane na opinie ludzi z neta :D wiec mnie to nie rusza kto co o mnie powie :D nie znoszę jak się ludzi obraża tym bardziej jak się ich nie zna znasz ją ? może jest pijana a to jest różnica a moze to w ogóle nie ta osoba i ma teraz z ciebie niezłe jaja :D w necie kazdy moze być każdym

Gość rgdfghfgdfgdf
najwieksze jaja to ma w tym momencie z ciebie desperacie szukajacy byle dzury:D:D

Gość forumowy namierzacz
jak dla mnie, to autorka od brudnych majtymów na wklęsłym zadzie, raczej nie ma 31 lat, no, góra 14 co nie przeszkadza, aby jej IQ wynosiło jakieś 8 o tym świadczy i sposób zaprezentowania się i wizualnie i merytorycznie :classic_cool:

luvbie ludzi poznawać w szczególności kobiety od kiedy mnie zostawiła moja wybranka :( zaraz się pójdę upić tyle nienawiści jest w ludziach że szok

Gość on chce ja przeleciec
miala racje pewnie tez w podesranych barchanach biegasz:)

idz sie napic i bo masz kompleks malej anteny :D :D:D i dlatego szukasz byle dziury :D

Niech cie baba zdradzi to się będziesz fajnie czuł przygłupie właśnie będziesz się czuł tak jak ja teraz :( po co ja ogóle z wami dyskutuje ? :D

nie dziwie sie ze przy tak malej antence cie baba zdradzila :D

Gość rgdfghfgdfgdf
jak pisałam wyzej, pisze tu w tej chwili setki kobiet ale on chciałby poznac akurat ją bo pokazała dupe:D:D Zreszta jaki poziom moze reprezentowac dorosły mezczyzna, ktory pisze do kobiety mając w nicku "14cm". Dla kazdej normalnej kobiety to od razu sygnal ze to jakis prymityw i dno

nie znów taka mała :p stoi cały czas prawie za to ;) okropnie agresywna pośmiejemy się jak cie twój chłop zdradzi a może to już zrobił albo robi ;)

Gość rgdfghfgdfgdf
ty naprawde myslisz ze jakas normalna kobieta, nie patologia czy kurwszony, wogole chciałaby rozmawiac z facetem, ktory w nicku podaje dlugosc swojego penisa? Albo masz poziom umysłowy 14-letniego szczyla albo jestes na tyle płytki i zdesperowany ze szukasz na necie szybkiego ruchania a to rzeczywsce swiadczy o tobie

rgdfghfgdfgdf sam jesteś prymityw obrażając ludzi pewnie nie tylko ją obraziłeś . Tu pełno frajerstwa które obraża ludzi zauważyłem właśnie. Miejcie serce. Nie oceniajcie kogoś po wyglądzie a własnie to robicie i nie oceniajcie po pisaniu właśnie to robicie fakt stanąłem w jej obronie bo nie lubie jak sie ludzi obraża w sumie po co ja pisze z dziciarnią :D

beeee rzygam :-O caly czas stoi :-O spadam z tematu bo kurwa jakis zbok :-O rzygac sie chce tylko :-O zboczony alkoholik :-O mnie jeszcze zaden chlop nie zdradzil dla twej informacji ani ja nikogo nie zdradzilam :-O ide bo na rzygi mnie bierze zalosny cwoku 🖐️

lepiej mieć w nicku 14cm niż obrażać ludzi ;) ja nikogo nie obrażam to własnie chyba ty masz 14lat bo własnie tacy najwiecej obrażają na necie

okropnie agresywna ta tak tylko w necie piszesz a w realu sie na lewo i prawo pukasz z każdym ;) na razie cie nie zdradzil ale kiedys to moze zrobic tacy sa faceci lecz nie ja nie znasz mnie a oceniasz po literkach hehehehe ciesz sie z czyjegos wypadku smiej sie ze zostałem zdradzony mam na to wyjebane ze cie to bawi ale ten sie smieje kto sie smieje ostatni ;)

Gość rgdfghfgdfgdf
a po cholere ty tu piszesz ze cie baba zdradziala? Kogo to interesuje? Jak gustujesz w takich patologicznych babskach jak autorka co wystawiają dupska na wglad tysecy ludzi to nic dziwnego ze zdradzała cie jak leci:( I bardzo dobrze ze tu po niej jadą, kurestwo trzeba tepic. Porzadna kobieta nie wystawi swojej dupy zeby takie zboki jak antenka sie nia podniecały a ja do takich szacunku mam zero

nie rozmawiam ze zboczonymi alkoholikami🖐️ nie dziwie sie ze cie laska zdradzila, naprawde nie 🖐️ trzeba bylo nie chlac zboku z kompleksem mikropenisa 🖐️

Gość 14 cm to malutkiego masz
tego chooja

okropnie agresywna ta twierdzisz że mały 14cm ? hehe a ty lubisz takie murzyńskie prawda ? hahahahahahahaha w cale nie jest mały tylko sredni jak buys chciala wiedziec :D osmieszasz sie ze 14cm to mały :D chyba żeś nawet w życiu penisa nie widziała a gadasz ze masz faceta :D moja laska była napewno bardziej w porządku od ciebie ;)

dowiedziałem sie fajnych rzeczy o sobie że jestem brudas alkoholik haha no te drugie moze kiedyś ale że brudas ? jak moze ktoś być brudasem jak sie dziennie myje ? :D no ale to internet tu bajki wypisują zreszą w realu też różne bajki wygadują a chooja wiedzą o danej osobie same farmazony pociskacie frajerzy rzygać mi sie chce rzzygam na was

Gość dfghjkl7890
czy was wszystkich jeblo tam ani pol fotki nie ma