Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Bardzo miłe osoby ;) ja tu czasami czytam te wasze forum no bo nieda sie ukryc że to kobiece forum :D i az przerażenie w oczach jak widzę jak tutaj ludzie sobie jadą :( ale Wy to fajne kobiety z poczuciem humoru ;)

kurde ludzi wcale nie ma przez te pogode ja tu zejde do 21 bez kitu, zaraz ide kankana tanczyc przed stoiskiem! :D

Kankana a jak sie to tańczy ? ja sobie dico polo potancze :D ;) stoisko a co sprzedajesz ? ;)

Jestem szalony z dupy spadają mi kalesony ale z widłami latam bo ktoś musi tą stodołę posprzątać :D ;)

kankan taniec taki noo :p plastikowaaa biedronka Ty moja kochana zostan moją żonką prosze cie na kolanaaach :D

Tyle pracy w stodole czeka i jeszcze te zwierzęta nakarmić wymyć uczesać :D ach sam na roli to jest ciężko :(

Gadam mu: Stefan wstawaj a on nic zaraz dostanie grabiami :D miał najpierw robić a potem pić a on najpierw pije a potem zamiast robić to śpi :D;)

plastikowej biedronki nie kojarzysz:o no wiesz co to skandal! a gdzie nam madzia ucielka?:D

jestem, jestem,małą zawiechę tu złapałam, ale już ok. wysiadam powoli, chcę do domuuuuu.... :P

:D _Fruzia_ bawię się :D:p Magda_uk się znalazła ;) tez sie zastanawiałem gdzie poszła :p

zawieche ta!! kłamczucha tak to sie teraz nazywa? :P:P ja dopiero mam zawieche tutaj masakra:/ po 20ej pojde myc podloge zeby szybciej zlecialo

Magda_uk nikt się ciebie nie chce pozbywac miła osóbko, obie bardzo miłe osóbki ;)