Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka :)

170cm maks dla kobiety, 180 cm min dla faceta

Polecane posty

ja tak uważam a w Wy:>?

Gość jego exxxxxxxx
max 170? a jak facet ma 190 a kobieta 150 to dopiero smiesznie wyglada:P

Gość hehehe, tak to jest kiedy
samej się jest 155cm karakanem, prawda czarnulka?:D

Gość ja mamaaaaaaaaadg
wysokie kobiety maja super nogi te nizsze raczej nie:O

Gość zielona torebka
dla faceta min 170 max 180 dla kobiety bez znaczenia :)

Gość można na ostro
długośc nóg ma się nijak do wzrostu🖐️

Jej, wzrost nie jest najważniejszy. Mnie SUBIEKTYWNIE podobają się niewysokie kobiety i wysocy panowie. Ja mam 163 cm.

Gość ja mamaaaaaaaaadg
jakos trzeba to sobie wytlumaczyc, nie?:P

Gość można na ostro
a co do wysokości facetów :P ja nie lubię zbyt wysokich, grunt, żeby był wyższy ode mnie, ale nie chciałabym mu sięgac do pach :O (mam 165 ;) )

Gość ja tam z metrowka
po ulicy nie chodze wazne zeby byl przystojny z twarzy i przynajmniej rowny mi wzrostem a mam 168

Gość hehehe, tak to jest kiedy
czarnulka, przed chwilą w innym temacie pisałaś, że masz 155cm wzrostu i 50kg wagi:P. Rozumiem więc twoją frustrację, też byłoby mi źle gdybym miała twój wzrost:P

hehehhehhe widzę że wnikliwie mnie śledzicie:D mam 163 cm tak serio a napisalam tej lasce ze 155 zeby sie glupia nie odchudzala a fajnie byloby miec te 150 pare i czuc sie jak okruszek^^

Gość to juz udowodnione kafeteryjni
e ze kobiece karakany maja najwiekszego swira na punkcie wzrostu faceta i nic innego sie dla nich nie liczy :D

Gość dobra dobra tak serio
to masz 155. ale nie martw sie czesc facetow takie lubi bo wyobrazaja sobie ze ruchaja dziecko :)

karakany nie maja bzika na punkcie wzrostu faceta, bo kazdy jest od nich wyzszy- czyt odpowiedni ja nie wyobrazam sobie nizszego goscia ale to moje i tylko moje zdanie facet 165 cm masakra.....

Gość jhljgk
ja mam 168 jak założe szpile to prawie 180 a teraz wszyscy faceci tacy niscy:/ masakra;/

moj kumpel 170 cm niedawno rzucil swoja laske 153-154 cm bo twierdzil ze jest dla niego karlowata teraz jest z taka 160-162 wiec nie wiem jak ty chcesz zeby mial byc z toba facet >180

Gość o co kamannnnnnnnnn??
czarnulka, czuję się osłabiony tym co prawisz :O . a żeby nie było, mam 178cm wzrostu, a moja dziewczyna 174 i jest super, znakomity seks, nie chciałbym niższej bo nie bardzo chcę trzeć fiutem o prześcieradło całując swoją pannę, ani całować poduszkę kiedy ją pieprzę. Czyż nie lepiej dobierać się wzrotem w taki sposób żeby się wygodniej żyło? w naszym autku mamy jednakowo ustawiony fotel, lusterka i kolumnę kierowniczą, nikt nic nie zmienia bo takie ustawienia pasują do nas obojga. przykładów na to że wygodniej mieć partnera o podobnym wzroście jest wiele.

Gość nastepna madra
tak, a reszta ma sie zabic 😴

Gość kaja07654
o co kamannnnnnnnnn?? - Twoja dziewczyna nie moze nosic szpilek przez Ciebie;]

Gość niezaspokojona koteczka
mi tam jest obojętne ,aby tylko partner nie był niższy ode mnie ;)

Gość ja mam 172 cm
i nie lubie szpilek:D

Gość dajcie juz spokoj z tymi
szpilkami przeciez to najwiekszy kretynizm ostatnich czasow

Ktoś wyżej napisał że jak facet ma 190c, wzrostu to te niższe śmiesznie wyglądają, otóż akurat jestem przedstawicielem takiego wzrostu, mam 190cm, a moja kobietka ma 168cm i chwała bogu, wyższej bym już nie chciał, bo wyglądają nie kobieco, już nie wspominając o szpilach itp.... babochłopy

Moja w szpileczkach wygląda ultra-seksownie :D Wtedy jestem od niej troszke niższy ale nikomu to nie przeszkadza, jest super.

Gość najwieksza mam polewke
jak laska ubiera takie buty ze ma jakby platforme z przodu no wiecie pod palcami i ona sie ciagnie tak az do piety ale do tego jest jeszcze szpila z 15 cm ze lacznie jej to chyba z 20 cm daje i doopa wyglada jakby miala chodzic po ksiezycu :D no i wtedy rzeczywiscie jej kolo jest "tylko troche wyzszy od niej albo rowny" i ona wtedy twierdzi ze on jest za niski.. buehehe kurwa to mam wtedy taki zlew

Gość o wzroscie sie najlatwiwej
pisze w internecie wystarczy podac liczbe a wygladu twarzy ciala juz tak latwo nie opiszesz stad wlasnie bierze sie tyle tematow o wzroscie

takie panieki co mają metr pięć w kapeluszu, założą koturny, mają raptem prawie 180cm wzrostu i myślą że postawniej będzie wyglądał przy nich facet co ma 2 metry to się przeliczą w łóżku. Bo obracanie karakana nie jest fajne. Połowy pozycji nie można spróbowac :O Z resztą jak facet ma 2 m wzrostu i chodzi z karakanem to kojarzy się to z jakimiś jego skłonnościami pedofilskimi :D

Gość ne czaje was laski
BUTY DAJA WAM WZROST TYLKO NA CHWILE TO NIE SA WASZE KOSCI ZE MACIE TO NA STALE :D Czy wy to rozumiecie? :D

takie panieki co mają metr pięć w kapeluszu, założą koturny, mają raptem prawie 180cm wzrostu i myślą że postawniej będzie wyglądał przy nich facet co ma 2 metry to się przeliczą w łóżku. Bo obracanie karakana nie jest fajne. Połowy pozycji nie można spróbowac Z resztą jak facet ma 2 m wzrostu i chodzi z karakanem to kojarzy się to z jakimiś jego skłonnościami pedofilskimi RACJA