Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka :)

170cm maks dla kobiety, 180 cm min dla faceta

Polecane posty

Gość zeroero
Facet poniżej 180 jest niski, a poniżej 170 cm to już w ogóle jest żenada- taki koleś, to zwykły karakan! :D Pełno jest takich patałachów, ojczulek niewyrośnięty wąsaty pijaczek 170 w kapeluszu i zabiedzona matka 160, więc od początku ma ciężko. Te najlepsze dupy lecą na kolesi powyżej 190 cm, dopiero wtedy jesteś aplha male, 180 i więcej to minimum, a poniżej to tak jakby mieć 15 cm fiutka - po prostu żaaaal

Gość zeroero
przyznajcie się, karakany jedne, że ta wasza karłowatość; fakt, że jesteście z metra cięci was niszczy :D Bo nieraz laski są od was wyższe, co za żaaal :D A facet 195 cm wzrostu przez 99,9% czasu jest najwyższy w okolicy i nie musi się przejmowac kwestią wzrostu, pieprzy się z modelkami i jest w ogóle ostrym gorylem :D :D

Gość iebany w doopala
ja mam 194 cm i dokladnie sram na takich pierdolonych karakanów Jestescie zerami zasrane kurduple

Gość superbitch
kolejny debilny polaczkowaty temat. :o faceci 170cm i mniej tez sa fajni, jak i kobiety 180cm i wiecej to niezle laski. po co ograniczac sie stereotypami? oj ciemnogrodzie 🖐️

Gość Angela*.
A ja osobiście spotkałam facetów ok. 190cm, co byli niezłymi bucami. Myśleli, że jak już mają taki wzrost to są ogólnie super i nic nie muszą. Fatalna osobowość. :o Ja mam 175cm ale nie patrzę na wzrost faceta - może i mieć 170cm, ale jeśli ma fajną osobowość i jest otwarty to zainteresuje mnie bardziej niż jakiś wysoki bufon. Pozdrawiam niewysokich :)

Gość ojjjj tam
ja mam 157 moj facet 192 i co z tego?:P podobamy sie sobie jest chemia , jego kolegom tez sie podobam a ze jestem niska to cóż...:P kobiecie wolno:P

No ja jestem właśnie jednym z tych BARDZO niskich kolesi, bo mam 169 cm i wyższej panienki niż 155 cm NIGDY nie mógłbym mieć!!! Przy moim wzroście laska musi być niższa conajmniej 15 cm żeby była fizycznie zaspokojona i cokolwiek czuła!! Logiczne i oczywiste

Gość Supremus Dux
Kurwa, mam to minimum i Wypierdalać !!!

Gość Johny29
Ja mam słabość do drobnych i niskich kobiet, zwłaszcza jak mają niewinne i słodkie twarzyczki. Sam mam 190 , a nigdy nie miałem wyższej kobiety niż 164 cm. Nigdy mi ta różnica w niczym nie przeszkadzała, wysokie kobiety kojarzą mi się z mało kobiecymi.