Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjście ewakuacyjne

Nie moge znalesc zadnej pracy!

Polecane posty

Gość Fittelka
Nie znam NIKOGO komu by UP pomógł znaleźć pracę, jedynie co to dostali jakieś śmieszne skierowania na np. dwutygodniowy kurs obsługi komputera :P wow...a i na to trzeba się było nieźle postarać żeby się dostać bo na te lepsze kursy typu prawo jazdy, wózki widłowe to już są najczęściej obstawione osoby.

Gość wyjście ewakuacyjne
byłam na 4 rozmowach a szukam jakis mies. I na dwoch z nich powiedziano mi ze mieszkam w zbyt duzej odleglosci tzn inna dzielnica niz miejsce pracy. No sory ale to chyba by był moj problem

Gość Fittelka
wyjście ewakuacyjne- ja też miałam taką sytuację, że mi wmawiano na rozmowie, że mam za daleko do pracy! :D A tak naprawdę dojazd zajmowałby mi może z pół godziny :P Ale niektórym tak się wydaję, bo pochodzę z małej miejscowości zaraz pod dużym miastem i niektórzy myślą pewnie, że ja biedna nie będę miała jak dojechać :P a to nieprawda i jeśli nawet - mój problem :P Ja bym mogła dojeżdżać nawet 3h, jeśli jestem na czas w pracy to pracodawcy nie powinno to interesować.

Gość jestes coollllll
WYSYLASZ malilem, ale nikt ich nie czyta,cv .sie wrecza a nie wysyla, ok moze nie modne ale peawdziwe, poodwiedzaj firm osobiscie, a zmieni sie znajdziesz cos,ale nie mow ze palisz bo to odstrasza preacodawcow

Gość jestes coollllll
a jak sytaja czy masz chlopaka powiedz ze ejstes less ,szef bedzie spokojny ze nie zajdziesz w ciaze za miesiac:-P

Gość szef29
podaj gg,moze bede mogl pomoc

Gość Fittelka
Ja jak coś to mówię, ze nie mam chłopaka, bo jestem w takim wieku, że wszyscy mnie podejrzewają, że nic innego nie mam w planach tylko w ciążę od razu zajdę :P

Gość wyjście ewakuacyjne
Własnie jedyne oferty jakie dostaje to sponsoring no zalosne ale prawdziwe:( Palic nie pale wiec to odpada.

Gość szef29
i rzecz jasna nie mam na mysli sponsoringu

nie zartuje, ja sie zarejestrowalam po skonczeniu szkoly, zapytalam o prace, byly 2 oferty.. kobieta umowila mnie na spotkanie w sprawie tej pracy.. tyle ze ja dokladnie tego samego dnia, kiedy mialam sie zjawic na rozmowie tam znalazlam prace na pasazu w sklepie odziezowym, wiec olalam urzad :P

Gość Fittelka
LadyLove no to akurat miałaś szczęście. Ja byłam w urzędzie kilka razy i nigdy nie było dla mnie żadnej oferty a później jeszcze tylko problemy i nieprzyjemności jak w końcu sama sobie znalazłam pracę. Trzymam się od UP z daleka :P

Gość Fittelka
Oj sorry, raz dostałam propozycję pomocy kuchennej w jakimś hotelu ale w ostatniej chwili pani z urzędu się zorientowała, że to za daleko od mojego miejsca zamieszkania.

Gość wyjście ewakuacyjne
nr gg 8786866

wychodzi na to ze ja szczescie mialam i z urzedem i ze znalezieniem pracy.. dziwne to wszystko-- no nic, szukajcie dalej.. moze akurat cos sie znajdzie