Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuyuiwer

Miałyście przeczucie kiedy urodzicie?

Polecane posty

Gość poiuyuiwer

Witam. Czy miałyście przeczucie kiedy urodzicie? Ja mam termin na 16 lipca, ale mam przeczucie, że na koniec tego tygodnia co się teraz zacznie urodzę. :) Dzisiaj byłam na wizycie i łożysko III stopień, szyjka mocno skrócona, lekarz powiedział, że właściwie 20% porodu mam już za sobą. :) Pytam, bo miałam tak samo przeczucie co do płci, od razu wiedziałam, że będzie syn. A jak to u Was wyglądało? Pozdrawiam 🌼

Gość veronaaaa
ciągle miałam jakieś przeczucia - przede wszystkim, że będzie syn - wszystkim z całą pewnością mówiłam, że będę miała syna i w ogóle nie ma innej opcji> jak lekarz na USG powiedział, że dziewczynka to mój mąż parsknął śmiechem :) terminów porodów też wyczułam kilka - nic się nie sprawdziło :)

Mi groził przedwczesny poród, więc byłam przygotowana, że w każdej chwili zacznę rodzić. Nic takiego się nie stało i urodziłam 3 dni po terminie, bez żadnych przeczuć :)

Gość tak miałam uparłam się
że urodzę w piątek 8 sierpnia termin miałam na 4 sierpnia i przeczucie mnie jednak myliło, bo właśnie 4 sierpnia zaczęłam rodzić;) do końca nie wierzyłam, że faktycznie rodzę, bo tak się uparłam na ten piątek:D urodziłam 5 sierpnia nad ranem przez CC;)

ja wstałam rano,doczłapałam do drugiego pokoju i powiedzialm do meża "dzis jest dobry dzień zeby urodzic dziecko":D:D:D mala urodzila sie 14 godzin pozniej :D

mi jeden lekarz wyznaczył termin na 11.02.2011,drugi na 4.02.2011 a ja się śmiałam ( i tak wychodziło z tygodni), że urodze gdzieś po środku,czyli 8.02 :p no i mama mi kupiła jakąś książke o ciazy,porodzie no i tam wychodził termin tak jak ja myślałm no i tak było :) zaczełam rodzić 7.02 a wkońcu następnego dnia po południu zrobili cc ;)

Ja nie miałam przeczucia, ale "chlapnęłam" ;) Śmiałam się, że byłoby śmiesznie, jak bym urodziła 13 stycznia (mamy dom o tym numerze) i urodziłam 13-go :D

Gość gryczka
Ja miałam przeczucie, że syn od momentu, gdy zobaczyłam dwie kreski na teście i faktycznie mam syna. Termin porodu wyliczony z ostatniej miesiączki miałam na 6 grudnia, ale zapierałam się, że na pewno akcja porodowa zacznie się pod koniec listopada, najpóźniej 1 grudnia (miałam mieć cc, ale przyjechać do szpitala dopiero jak się zacznie). 25 listopada miałam imieniny i liczyłam na to, że syn zrobi mi prezent... 26 listopada o siódmej rano obudziły mnie pierwsze skurcze, wieczorem syn był z nami :-)