Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odżywki mojego męża

siłownia i odżywki

Polecane posty

Gość gość
Przy intensywnych treningach oraz chęci zbudowania odpowiedniej masy mięśniowej polecam suplement Largomass.

Gość gość
Warto zainwestować w suplement largomass. Stosowałem i udało mi się w szybkim czasie zwiększyć masę mięśniową.

Gość gość
Musiałabyś poczytać o odżywkach (bo są różne, więc różnie działają) na jakichś stronach. Ja bym obstawiała, że na www.menshealth.pl coś o tym będzie

Gość gość
Polecam zainwestowanie w sprawdzone suplementy umożliwiające wzrost masy mięśniowej. Osobiście stosuje largomass.

Gość gość
W temacie ćwiczeń, dla osób, którym zależy na przyroście masy mięśniowej polecam suplement Largomass.

Gość gość
Przy chęci zbudowania odpowiedniej masy mięśniowej polecam siłownie, natomiast należy pamiętać również o suplementach. Osobiście z doświadczenia mogę podzielić się, że warto zakupić właśnie suplement Largomass, dzięki któremu w szybkim czasie można zbudować odpowiednią sylwetkę.

Gość gość
Mass Extreme to numer jeden wśród nowoczesnych preparatów pozwalających szybko i skutecznie zbudować masę mięśniową. Produkt wykorzystuje opatentowaną formułę Pro Growth Active + Massive Testo Activator o udowodnionym działaniu. Wszystkie składniki zostały dobrane tak, by razem stworzyć formułę, która błyskawicznie dodaje energii, wydłuża czas treningu, umożliwia wykonywanie dodatkowych powtórzeń i stymuluje organizm do budowania dobrze zarysowanych mięśni. Na rynku nie znajdziesz drugiego tak kompleksowo działającego środka. http://nplink.net/SJkn6ldc

Gość gość
Jeśli to jest kontrolowane to nic złego. Mój mąż ćwiczy blisko 5 lat. Wygląda świetnie - trenował na początku w Gravitanie pod okiem specjalistów i oni doradzili mu białko i gainery, ale to są bardziej uzupełniacze makro, więc nie musisz się martwić.

Gość gość
W przypadku węglowodanów do uzupełniania w treningu stricte wytrzymałościowym to mam dobre doświadczenia z Olimpem. Smaczne, łatwe w przygotowaniu suplementy. Kupuję na stronie http://odzywki-olimp.pl od paru miesięcy i nie robili mi problemów, dostawa na czas, fajny kontakt na mailu.

Gość maretkk

Trenuję akurat z rana, o 6 mniej więcej docieram na siłownię. Ciężka sprawa, bez wspomagania ogólnie, więc dobrałem sobie kilka rzeczy na wspomaganie z musclepower.pl/ i opłaciło się. Trafiłem do nich przez ranking spalaczy tłuszczu na początku, a później już zostałem. Regularnie obserwuję ich FB, bo mnóstwo promocji wchodzi i praktycznie cały czas korzystam. Jak dużo zamawiasz, to tym bardziej się opłaci.