Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszłam za biedaka

Ile zarabiają Wasi mężowie?

Polecane posty

Gość gry4y64y6
a musi miec cos do rzeczy??? kulturalnie sie pytam tylko

a musi miec cos do rzeczy??? kulturalnie sie pytam tylko no wlasnie zapytac juz nie mozna:D

Gość belerofront
gośka jak to możliwe, że twoj facet tyle zarabia na roli a jednoczesnie jedną z najbardziej narzekających na biedę sa rolnicy?

Nie no ale tak właściwie jest, ale to zależy od ludzi a nie zwodu. Gospodarstwo należy traktować jak firmę, a z moich wniosków wynika, że narzekają ci rolnicy, którzy albo mają 2-3 hektary albo 60lat. I zaraz oberwie mi sie od rolników ;-)

Gość belerofront
lekarze też dlatego napisałem "jedna z najbardziej" a nie jedyną :P

Gość ja zarabiam 3500 na rękę
nie mam męża bo każdy chłop z którym byłam zarabiał mniej niz ja na co mi on?

Gość belerofront
te, 3500 a jak byś straciła pracę będąc w związku to on powinien kopnąć cię w zad, tepa dzido?

Gość aqqaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A mój zarabia tyle, że wystarczyło na mieszkanie, dwójkę dzieci ale ciągle go nie ma- z jednej delegacji na drugą, szkolenia... wolałabym mniej ale żeby był dłuzej w domu...

Gość Krys111
Wydaje mi sie, ze aby miec normalne zycie w Polsce trzeba zarabiac conajmniej 15.000 miesiecznie, bo inaczej jest bardzo trudno.

Gość Ktoś musi to powiedzieć...
Można by pomyśleć, że sama elita Polski siedzi na kafe.. :O A posty często puściutkie, analfabetyzm występuje.. :D Sporo pewnie zależy od miejsca zamieszkania 3000 w małym miasteczku, to nie to samo co 3000 w W-wie przecież..

nie nazywaj mnie tak pierdolony bezrobotny kutasie belerofront nawet jak bym straciła pracę łapy nie wyciagne po cudzą pensję- poza tym oszczędzam na wypadek gdyby, kolesie bezrobotni to plaga bezmózgich niskich cwaniaczków z krótkimi kutasami co i zaruchac i,pożyc za darmo by chcieli. JESTEŚ ZEREM BELE COŚTAM

Gość belerofront
3500, egzotyka wypowiedzi poraża, nic dziwnego, że nie masz męża i jesteś sama, z takim wyrafinowanym słownictwem to chyba zarabiasz dupą, bo inteligencją i erudycją nie grzeszysz

PODOBNIE JAK I TY

Gość belerofront
ale się wysiliłaś, jestem pod wrażeniem, uuuuuuuuu :D

Gość no nie wiem, nie wiem
ja zarabiam 2000 tysiące, mąż 2500 i gdybyśmy mieszkali i tyle zarabiali w małym miasteczku to byłaby bajka :) ale niestety..... pracę dopiero znaleźliśmy w Warszawie i przy takich zarobkach, wynajmując kawalerkę, żyjemy jak nędzarze..... nie mamy nawet własnych 4 ścian, tylko komuś spłacamy kredyt :( To jest tragedia w tym kraju 😭

Gość stefan_wawa
ja mam podstawy 2000netto + premia od sprzedazy branza sprzedaz sp ds sprzedazy 8-17 ale jak widac mam troche w pracy wolnego. prowizja róznie od 800-1500 zalezy od miesiaca praca stacjonarna

Gość Mamy razem sporo jak na takie
czasy. Mąż ma 2500 ja mam 2200 jeszcze przyhcodza pieniazki za wynajem mieszkania od lokatorów: 1200 na czysto. Mąż jeszcze cos zarobi co niedziele na goełdzie powiedzmy 1500 zł na czysto na miesiac. Wiec razem mamy: 7400. Mieszkamy w WLKP.

Gość rocannon
Tak sobie czytam na temat zarobkow i bardzo zaciekawil mnie fakt ze wiekszosc tutaj obecnych posiada place powyzej sredniej statystycznej. Ktos mowi po co ma klamac anonimowo, moze by poprawic sobie humor, ktos ze z nikim nie jest bo zarabia wiecej od niego. Powiem szczerze ze mnie to troche smieszy. Przypuszczam, ze wiekszosc z tych osob pracuje w realu na kasie, gdzies musza sie wywyzszyc po calym dniu ponizania. Oczywiscie nie widze nic zlego w tego typu pracy. Mam wlasna firme pozdrawiam was serdecznie. Ja nie powiem ile zarabiam, bo nie wiem czy ktos uwierzy, ale ppwiem jedno ubaw byl.

Gość gość
Mnie sie wydaje, ze duzo tutaj tez jest panienek, ktore sa z obcokrajowcami, facet zarabia 2500 euro (co jest srednia pensja), a one sobie na zlotowki przeliczaja i sie emocjonuja, ze 10 tysiecy niby wyciaga jeden z drugim.

Gość pomaranczlala
gość 16:01:33 - dokładnie tak samo myślę. :D

Gość gość
Miedzy 3,5-4 tys mies ja zarabiam 1000 zl.Dwoje dzieci na utrzymaniu,ale dajemy rade;)

Gość gość
A ja zarabiam niecale 7000 na reke plus 15000 premii rocznie, ale ostatni rok byl nietypowy i zarabialem oprocz tego 6000 miesiecznie dodatkowo. Odlozylem 100 000 bo dodatkowo nie mialem zadnych wydatkow mieszkaniowych. I wiecie co ? gowno z tego, mnie nawet nie stac na to zeby dziewczyna jakas fajna inteligentna dziewczyne znalezc. I tak lata leca a ja tylko z*********m i z*********m.

Gość gość
33 lata. 9 tys. zl. (praca za granica)

Gość gość
pieniądze to nie wszystko ,pamietam Świetne czasy ,spało sie na pieniażkach ,a szczescia nie było ,,,,nie ma i nie BĘDZIE:) MOZNA JE SOBIE WSADZIĆ W buty ,a i tak w sobotę idziesz I ZAPIJASZ robaka:)

Gość gość
dokladnie.... tak wiec cos za cos.. albo rybki, albo akwarium. Temat trzeby rozszerzyc: ile Twoj maz zarabia ( w polsce ) i jak czesto go widzisz

Gość gość
najlepiej, aby zarabial fortunę i nigdy nie było go w domu:):):)

Gość kieruszka
Oboje mamy zarobki w granicach 7-9 tysięcy złotych. W zależności od miesiąca i liczby zleceń. Mamy po 26 lat i własną działalność.