Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozbawiona sensu i radosci zyc

Gdy miałam w dupie mój wygląd, byłam strasznie szczęśliwa

Polecane posty

Gość pozbawiona sensu i radosci zyc

A teraz? Wyglad sprowadza mnie do tego że jestem po prostu pusta, nie wiem jak i nie wiem o czym mam rozmawiać z ludźmi. Mam też chyba jakieś fobie bo się ludzi zwyczajnie boję.. Udręką jest wyjście choć na chwilę na dwór. Próbowałam o tym nie myśleć, ale pustka, glupota czy jakkolwiek to ująć, zostaje. Ludzie ze mna sa bo musza. Czuje ze mnie nie lubią. Pogadać pogadają ale nikt do mnie nie lgnie jak kiedys. Czuje ze juz sie nie zmienie :( Dlatego apeluje dziewczyny nie przejmujcie się w ogóle bo kompleksy się rozrastają i z czasem staje sie to obsesja. Zyjcie bez wzgledu na wszystko szczesliwie. To samo tyczy sie mezczyzn!

Gość bon appetit bon ton
albo prowo albo jesteś rzeczywiście tępa, nawet bez dbania o wygląd ja przywiązuję dużą wagę do wyglądu i ubrania. oczywiście jak jestem w domu to chodzę w czymś luźnym i wygodnym i rozmawiam z ludźmi o wielu sprawach, o wyglądzie akurat najmniej wyobraź sobie

Gość wrednie szczera
masz racje. wygląd nie jest aż tak ważny.ok, trzeba o siebie dbac, makijaz popieram itd.. ale bez przesady bo to cholernie wciąga moda itd. nie myśli się o niczym innym tylko że gorzej wyglądam od tamtej, że może kupie taką bluzkę jak ona ma.. itd..

Gość gumisia 33
tez tak kiedys mialam zawsze dbalam o siebie ale od jakiegos czasu bardzo sie przejmuje wygladem czy sie aby nie starzeje za szybko czy makijaz ok czy lakier mi nie odprysnal i caly czas mysle dzis depilacja jutro cos tam i tak wkolko lubie dbac o siebie ale sie od tego uzaleznilam i jest to moja obsesja

Gość gumisia 33
bon appetit bon ton skad w tobie tyle agresji ? kazdy ma prawo sie wypowiedziec jak ktos jest inny niz ty to go moze pobij co? nie wchodz na jakiekolwiek forum jesli nie umiesz zrozumiec ze kazdy czlowiek ma swoje zdanie na dany temat

Gość brzydka jak noc list.
Tez kiedys mialam w dupie swoj wyglad, do momentu az mnie kilka osob nie uswiadomilo jaka jestem brzydka i ze inny by sie dawno zabij na moim miejscu:) tak, tak, ludzie potrafia byc podli. Uroda to bardzo wazna rzecz, przynajmniej dla kobiety, chocbys nie wiem jaka byla madra, dowcipna, zawsze nawet za plecami beda gadac o jej braku urody i podbudowywac swoja wartosc.