Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemarkowa28

Nie czuje potrzeby trwonienia kasy

Polecane posty

Gość Ktoś musi to powiedzieć...
Cóż trzy pary butów za 100, to jakby nie patrząc po 33 złote para. Co może być za 33 złote? Cera i karton? i co z tego, że masz 3 pary, skoro i tak jednocześnie na nodze masz parę.. i za każdym razem równie tandetną? Także nie wierzę w piękno i stylowość bazarkowych szmat poliestrowych... tu nie ma co się oszukiwać..

* cerata i karton miało być

To już sporo lepsze są ciucholandy, przynajmniej nikt nie powtórzy danej stylizacji, a materiały są dobrej jakości. Co do kosmetyków, to tym bardziej .. dobre perfumy, dobra kolorówka..

Gość Gorzka czekolada z imbirem
Uważam, że są rzeczy na których nie warto oszczędzać- oczywiście pod warunkiem, że nas na to stać. Osobiście kupuje droższe jeansy, które posłużą mi spokojnie 2-3 lata. Myślę, że kobieta powinna mieć dobrą jakościową klasyczną sukienkę, czarny sweterek też dobry gatunkowo, no i oczywiście extra koszulę. Uważam, że spokojnie można przyoszczędzić na bluzeczkach, topach, spódnicach. Ale to tylko moje zdanie...

Gość anoooo
gorzka, zgadzam się! nie chodzi o wydawanie majątku na entą bluzeczkę, ale np. buty dobre są bardzo ważne, bo sobie można stopy od tanich schrzanić...

Gość anoooo
No i bez sensu jest takie gadanie, że tanie ubrania to się niczym nie różnią od tych droższych i faktycznie dobrych...każdy niech się ubiera w co chce, ale nie ma co głupio ściemniać...

Gość Gorzka czekolada z imbirem
Buty właśnie oczywiście też bardzo ważne

Gość mxijwific
up

Gość ffddfdfdf
mi dzinsy kupione w carrefourze za 20 zl sluzą spokojnie i 10 lat, wiec co za debil wyzej pisze, ze zeby spodnie sluzyly 2-3 lata to musza byc markowe :D a ta wariatka co nie kupuje kremow za 5 zl: nie martw sie, kremy za 500 zl tez ci nie pomogą, i tak sie zestarzejesz :)

Gość niemarkowa28
ja kupuje takie do 120 zł, czyli takie za tyle włąsnie i takie za 50 tez;) lubie ciagle miec cos nowego i chyba musiałabym zbankrutowac jakbym tyle za spodnie markowe dawała własnie jutro wybieram sie na targ po 2 pary butów;) jakies szare sandałki i takie zakryte wiązane ;) moze jeszzce sobie cos kupie zamierzam wydac nie wiecej niz 200 zł

Gość mxijwific
up