Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana z przedawnionym

eos ksi - windykacja - głuche telefony

Polecane posty

Gość kimok

Też gadałem z nimi przed chwilą. Kolejna firma, która zajmuje się moim długiem ale wyjątkowo przyjemnie się to załatwiło - mam jeszcze podać szczegóły bo chcemy osiągnąć kompromis, a nie że głupku co się zadłużył płać bo inaczej sąd. Bardzo spoko podejście

Gość maksym

Bardzo w porządku ludzie tyle moge powiedzieć.

Gość borsz

Też mam teraz konfrontację z EOS Ksi, ale bardzo cieszy mnie to, że pozwolili pierwszą ratę zapłacić po świętach. Straszyli mnie znajomi nieznający świata że wyniosą mi pół domu, a tutaj proszę

Gość cheetoweeto

Wiadomo. To dosyć ciężki czas rozmów itp. ale jak człowiek się weźmie w garść i postawi sprawę z nimi jasno to tylko lepiej na tym wyjdziemy.

Gość
Dnia 21.07.2019 o 23:27, Gość Iga napisał:

A może zamiast zmieniać numer, warto odebrać i porozmawiać? 😉 Też jestem zdania, że można się z nimi dogadać, tylko trzeba odebrać telefon i faktycznie porozmawiać, jak z człowiekiem, a nie się od razu negatywnie nastawiać 😉

kupilam sobie dodatkowy nr do podawania ludziom, kt nie ufam albo nie znam zbyt dobrze oraz ogloszen typu olx

okazalo sie, ze ten nr mial typ, kt mial dlugi, dzwonilo do mnie Intrum Justitia

przez kilka miesiecy, nie pomagalo mowienie, z enie znam typa, kupilam nr na allegro i tyle

mieli cos tam zaznaczyc w systemie zeby wiecej do mnie nie dzwonic

bullshit, potrafili dzwonic kilka razy dziennie

podzialalo dopiero jak napisalam maila z info, ze prosze o zaprzestanie dzwonienia na ten nr, pod grozba pozwu o uporczywe nekanie

no ale ja nie mialam nigdzie dlugow...