Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candyjunkie

Brak okresu przez odstawienie tabletek ? Pomóżcie.

Polecane posty

Gość candyjunkie

Witam , mam nadzieję, że mi pomożecie- otóż od sierpnia zeszłego roku brałam tabletki antykoncepcyjne- Novynette, niestety w zeszłym miesiącu tj. 06.2011 miałam problemy ze zdrowiem, trafiłam do szpitala i tak w dniu, w którym powinnam nie rozpoczęłam nowego opakowania, ze względu na stan zdrowia postanowiłam zrobić przerwę. Problem w tym, że w czerwcu w 7-dniowej przerwie okres wystąpił dokładnie 28 dnia cyklu 3.06, a następny powinien być przedwczoraj, czyli 30.06. Nie ma go, czytam po forach próbuję znaleźć odpowiedź ale większość kobietek w pierwszym miesiącu miała po 28 dniach...Warto dodać, że cykle z przed brania tabletek były bardzo nieregularne, stąd właściwie głównie pomysł z ich przyjmowaniem ( dla bezpieczeństwa- wiadomo też ;) ) Już sama nie wiem... Prawdopodobieństwo ciąży raczej odpada, w tym miesiącu za każdym razem zabezpieczaliśmy się prezerwatywą. Pomóżcie, może któraś z Was tez tak miała ?

Gość candyjunkie
Dziękuje za szybką odpowiedź :) Trochę się martwię bo 6.07 wyjeżdżam, czeka mnie dłuuuga podróż autobusem i jak znam życie i mojego pecha to okres spóźniony z resztą wypadnie mi właśnie w ten dzień ;/

Gość wloczykijkaaaaaaaaaa
j PO tabsach nie mialam okresu 2mc, bralam tabletki na jego wywolanie i juz 3-4mc minely i okresu zabardzo nie ma;/

Gość candyjunkie
Tego własnie też się boję. Chyba jak dostanę ten okres, to od razu wrócę do tabletek...

Gość candyjunkie
Okresu dalej nie ma a ja zaczynam panikować, tak już mam ;/ chyba jutro pobiegnę po test ;/ :(