Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e306

Trzy najwieksze, najczestsze wady polskich mezczyzn.

Polecane posty

Gość e306

Jakie sa 3 najwieksze, najczestsze wady polskich facetow? Prosze o opinie kobiet na podstawie ich doswiadczen z polskimi facetami.

Gość e306
dzeki podszywie za odp :D

Gość aaaaaaafily
śmierdzą... oczywiście nie mówię, że wszyscy i nie zakładam, że tylko w Polsce tak jest... za dużo piją... no i to ich podejście "kupię sobie super furę, każda moja' hehe

Gość sto się nazywa
1 mają szmergla na punkcie dziewictwa 2 nie dbają o siebie 3 wymigują się od zajmowania się dzieckiem i pomagania w domu

Gość nisssia83
gadanie, a nie robienie, zbyt duża ilość alkoholu - pochłaniana wręcz i co? hmm... przynieś, podaj, pozamiataj

Gość Dyroton
- co robi w domu prawdziwy mężczyzna ? - prawdziwy mężczyzna w domu nie robi nic.

największe wady polskich facetów : - niechlujstwo - nieumiejętność mówienia i pisania poprawnie w ojczystym języku

Gość und und und
1. pijaństwo 2. brak szacunku do kobiet 3. nie pomagają w pracach domowych

Gość milenam
leniwi,nie dbają o higiene i za dużo piwska piją

Gość Dyroton
kiedyś powiedziałem lasce " szczałka " zamiast " strzałka " - awantura była karczemna.....

Gość AjAAAAA
3 WADY POLEk: plastik ploty szukanie sponora/męża/niezaradność

Gość fsduihbvc
białe skarpety w sandałach :) hehehe to największa porażka!

Gość daria85
1. Smród potu ; czy to spod pach, czy z gir, jak wali to idzie się zrzygać! 2. Cwaniactwo, prostactwo, chamstwo! Typ kretyna machającego kluczykami od tatusia beemki, myślącego, że każda dziewczyna padnie mu do stóp. 3. Pociąg do %, ogólnie picie dopóki butelka dna nie zaliczy, a potem lezie taki.. ochlapus zatacza się, rzyga, pluje i szczy gdzie popadnie, nawet w pory!

ooooooooooo. białe skarpety skarpety naciagniete do połowy łydki krotkie spodenki w bajeczne wzroki do kolan zakładane w miescie ( a nadają sie tylko na plaze) no i hit sezonu u strasych panow : rybackie kamizelki :D:D

Gość KarolWielkiPowiePrawde
powiem tak dla was kobiet zawsze bedzie zle najlepiej zebyscie siedzialy w domu maz kolo was biegal i pieniadze z nieba lecialy. nie mozna porownywac dzieciaka z technikum z gosciem po 30 choc zdazaja sie tacy ze nie ma roznicy ile ma lat jest tak samo glupi ale jak facet pracuje fizycznie to sie poci same sprubujcie popracowac 12 godzina fizycznie tez bedziecie smierdziec kolejne powiedz facetowi ze ma cos ze soba zrobic a nie mowisz mu ze ma slodki brzuszek bo zrobi sie leniwy a jak trafia sie taki co chodzi grac w pilke z kolegami dla zachowania formy zeby mogl poogladac jeszcze ptaka przed emerytura to nie ma dla was czasu bo pracuje bo uprawia sport bo spotyka sie z kolegami nie mowie o pewnej czesci meszczyzn ktora spotyka sie poto zeby upic sie do nieprzytomnosci mowie o facetach jak np ja nie pije jesli juz to w domu i to nie sam bo musi byc okazja fakt mam nalogi pale ale zato nie wyobrazam sobie zeby ktos zmuszal mnie do zmiany trybu zycia zyje tak od 25 lat i dlaczego dla kobiety mam wszystko zmienic w zwiazku chodzi o kompromis wiec kobieto pomysl tez o tym ze ty nie jestes idealna jak zaczynasz brac tabletki to *** ci rosnie zacznij sie ruszac - przepraszam za zmiane tematu ale az cisnienie mi podskoczylo jak czytam niektore bzdury

Gość komus sie pojebaly
stereotypy z wadami no ale co sie dziwic :D wady polek to GLUPOTA.

Gość popular232
ja jestem z anglikiem i nigdy nie moglabym byc z polakiem - ubieraja sie okropnie, nie znaja sie na modzie wcale!!! nie ma porownania z innymi facetami z innyc krajow, wiocha po prostu i nieststy to prawda! polaka mona za granica na kilometr rozpoznac bo sie ubieraja jakby utkwili w latach 90tych!

Maja wielkie brzuchy, chude barki, zero miesni i wysokie o sobie mniemanie oraz ogromne wymagania wobec kobiet. Zero samokrytyki.

Gość MAX 22
1. nie myją się lub robią to od wielkiego święta, nie dotyczy to ogólu lecz większości 2. notorycznie kłamią , już tak mają od dzieciństwa a dla kasy, awansu i panienek gotowi są na każde kłamstwo 3.za dużo piją alkocholu i piwa, od alkocholu mózgi im zanikają a od piwa brzuchy im wywalają.

Gość fajnych masz znajomych
alkoholikow i brudasów :D

do offerma - i tu mnie masz :) jestem rok po ślubie , hehe ale myślę, że już na tyle znam mojego wybranka (sporo czasu wspólnego mieszkania przed ślubem), że tych najbardziej wkurzających cech się u niego nie dopatrzę nawet za 10 lat. Mam taką nadzieję... :)

Gość na pewno warto pojechać
piwny brzuch kiepskie ciuchy skarpety niedopasowane kolorem do reszty ubioru

źle wychowani (w tym - instrumentalne podejście do kobiet) brak gustu i klasy (w tym - źle ubrani)

Gość na pewno warto pojechać
Pytanie było o największe wady polskich mężczyzn w ogóle, a nie naszych :p Jakbym miała wymienić wady mojego mężczyzny (męża od kilku lat), to byłyby to: lęk przed zmywarką niepunktualność ... nie wiem :D