Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kobiece ksztaltyq

za duzo dzis ZJADLAAAAAAAM

Polecane posty

mam mega wyrzuty :(

Prazynka_87 -> leczo i 2 kromki? wiesz dla mnie tyle to śniadanie :D poza tym za chude są niekobiece duże piersi i duża pupa to jet to co faceci lubią :P

Gość no to jak twoja kupmela
ja tez. zjadlam 200g ciastek 😭

no a ja za duze nie zjadlam a nie podoa mi sie ma figura zbyt pelne udka

girls -> masywne uda są fajne ;) Prazynka_87 -> no to trzymam kciuki za to aby poszło w biust :) choć te o figurze gruszki też są fajne ;)

:( ja zjadlam zdrowe sniadanko, ale od obiadu juz coraz gorzej, na obiad lasagne , a wiec tlusto :( potem ze 3 kawalki ciasta.. jakies ptasie mleczko, a narzeczony kupil na wieczor czipsy wiec pewnie bedziemy cos ogladac i je jesc.

a ja mam niekobiece kształty. W sensie mały biust , wąskie biodra. Do tego mam mały wzrost , i jeśli przytyje , będe wyglądać jak Bunia z gumisiów:P :P

Póki trwa lato , mam zamiar nie ważyć więcej jak 45 kg. A jak nadejdzie pora zimy i grubych swetrów, będę wcinać obciekające tłuszczem frytki, upiekę sobie murzynka, pojadę do mc donalda , i niczego sobie nie będe odmawiać :P

prazynka ile masz wzrostu?

to filigranowa kobietka z ciebie:)

Gość a ja jestem zadowolona
prazynka, gdzie kupujesz ciuchy? ja mam 164 cm wzrostu, waze 48 kg i mam problem z ciuchami :( dzinsy to chyba w Smyku kupie :O:O

Gość a ja jestem zadowolona
a no i zjadlam dzisss tooooone wafelkow:D wiec tez za duzo:) ale sie nie przejmuje szczegolnie ze uwielbiam wafelki

hmmm...ogólnie to nie cierpię chodzić kupować ubrań. Sukienki, bluzki , bluzy itp nosze w romiarze 36, czasem XS to dość dostępny rozmiar. Gorzej ze spodniami. NIgdy nie kupiłam spodni które byłyby idealne - wszystkie muszę skracać , co czasem niszczy fason. Dlatego często zakładam sukienki.

Gość ona670
ja tez za duzo zjadlam:( ale nie mam nadwagi wrecz na odwrot,wiec moze sie nic nie zmieni :D wiecie dziewczyny co polecam? chodzenie po gorach - 3dni i spalicie 1-2kg a przede wszystkim brzuch plaski i brak cellulitu!! sprawdzilam na sobie polecam :D

góry fajna sprawa ...ja lubie czasem jakimś łagodnym szlakiem się wybrać. Ale z lenistwa i braku czasu rzadko mi się to zdarza:P Polecam rolki i basen , w piękne słoneczne letnie dni...:)

Gość a ja podjadam sobie
Haribo...misiek za miskiem i oglondam RYTUAL ;)

Małe rozmiary spodni ma taki sklep jak Szachownica ( ale to chyba regionalny) . Nie jest to coś oryginalnego ale można idealnie dopasować. Jeszcze przeróżne "japany" mają małe rozmiary