Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona stara panna młoda

Jak on mógł!?

Polecane posty

Ale się wkurzyłam na własnym ślubie... Przez fotografa to był najgorszy dzień w moim życiu. Wiecie co mój szanowny fotograf zrobił? Zamówił sobie na moje wesele jedzenie! No normalnie bawię się w najlepsze a tu mi wchodzi jakiś facet z żarciem. Myślałam, że zapadnę się pod ziemię. Co prawda nie zapewnialiśmy jedzenia fotografowi, ale wywinąć taki numer?? Jak on mógł!!! Porozmawiam sobie z nim jak odbiorę zdjęcia. OSTRZEGAM PRZED FOTOGRAFAMI TO OSZUŚCI I CHAMY!!!! Boże jaki wstyd przy gościach

Bierze tyle pieniędzy i mam mu jeszcze picie i jedzenie fundować i co jeszcze może wódkę w pracy??

Gość cóż wykazałaś
się taką klasą że tylko pogratulować fotografowi że nie zrobił ci lepszego numeru. Ja bym się zapadła pod ziemię, i to na dwa kilometry. Jesu na własnym ślubie człowiekowi żarcia żałować.

mógł wziąć własne żarcie i nie robić obciachu... A zamówił sushi... lepsze żarcie niż goście na weselu miał...

Gość .Fotograf.
A , co mialem robic ? Ludzie curva , ale wesele ja chromole ! Curva woda mineralna i slone paluszki tylko byly ! Kichy mi marsza graly , to zamowilem sobie pizze . Zaraz Wam przesle fotki z tego wesela to zobaczycie puste stoly .

Gość Masakra....
Ładnie zrobiłaś z mężem.. zespół pewnie też nie miał co jeść..

zespół dostał obiad... i to chyba też moim zdaniem za dużo, bo też mogli coś z domu wziąć

Gość Masakra....
Moim zdaniem zrobiłaś z siebie tylko pośmiewisko.. to jest coś okropnego.. a jakbyś Ty była na weselu gdzie nie ma jedzenia i byłabyś głodna to wolałabyś umierać z głodu..

Gość Masakra....
Mogłaś gościom na zaproszeniu napisać żeby zabrali sobie jedzenie :)

ale rozumiecie że ja płacę za te zdjęcia 3000 zł?? więc chyba nic mu by się nie stało jakby przyniósł sobie coś do jedzenia

Gość Masakra....
Na każdym weselu na jakim byłam zespół kamerzysta mieli swój stolik i mieli tam dużo jedzenia :)

Gość Aikman
Wydałaś 3000 kołą na fotografa a żal było Ci 40zł na jedzenie :-) Trzeba było wydać te 3000 na na szkołę to może byś nie zakładała wątków o takim poziomie :-) Człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nie :D

Gość Lulkaaaaaaa
hahaha co za idiotka z tej STAREJ PANNY MLODEJ..stara i glupia:P

Nie no, to musi buc prowo :) Za łyknięcie przez innych 5/10

Gość lolllla
phi hehe ,ale prowo,każdy da jedzenie ,zespołowi i kamerzyscie e tym przypadku fotografowi..