Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka figura?

Jaka figura ładniejsza?

Polecane posty

Gość jaka figura?

Jaka kobieca sylwetka wg was lepiej wygląda: 1. delikatne ramiona, mały/średni biust, zaznaczona talia, pełne biodra i masywniejsze nogi, czy 2. duży biust, płaski/lekko wydatny brzuch, szczupłe biodra i długie zgrabne nogi? Wydaje mi się, że ta 2, widzę to wręcz z obserwacji. Ja mam typ 1, a moja kumpela zdecydowanie 2. I to na nią faceci zwracają uwagę. Może nosić zakazane dla mnie ciuchy-wydekoltowane obcisłe bluzki i mega krótkie spodenki. A ja zawsze jakieś bluzki nie podkreślające niedużego biustu i przeważnie dzinsy ukrywające szersze biodra i grubsze nogi. Nie próbuje sie nawet odchudzac, bo wtedy zanika mi biust i wyglądam na górze jak szkielet, a dół tylko nieznacznie sie zmniejsza. A Wy jakie macie sylwetki i w co sie ubieracie ?

Gość jaka figura?
martva to nie czytaj

Zwracają uwagę na nią, a nie na Ciebie, bo brak Ci pewności siebie i to pewnie widać. Ja jestem cała gruba i nic nie zakrywam. :classic_cool:

Gość jaka figura?
Perwersja Trochę racja, ona jest bardzo pewna siebie, moim zdaniem nawet za bardzo. Non stop wali do facetów sprośne żarty i uważa sie za nie wiadomo jaką sexowną laskę :D A ja jestem spokojna, 2 razy zastanowię sie, nim palnę jakis sprośny żart i generalnie nie podoba mi sie takie zachowanie u kobiet.

Gość jaka figura?
Czas spełnienia Moją ? W jaki sposób?

Gość OneTwo
Ja lubię jedynkę. Talia, biodra i tyłek to mój fetysz. Z takimi pannami chcę robić inne rzeczy, jak tylko wkładanie i wyjmowanie.

Gość trochertre
nie szkoda ci nawet kilku minut na zastanawianiem się nad takimi pierdołami...?

Gość jaka figura?
OneTwo podniosles mnie na duchu ;)

Gość oj tam, ja też jestem
"gruchą", mam 63cm w talii, a 100 w dupie:D, no, ale i wysoka jestem(179cm), także nie jest tragicznie, ale fakt, tyłek wolałabym mieć mniejszy, ale...na powodzenie nigdy nie narzekałam i nie narzekam, także Twoja figura nie jest niczemu winna, tylko Ty sama. Brak Ci pewności siebie i tyle.

Gość jaka figura?
Generalnie jestem dosc proporcjonalnie zbudowana, 172cm/65kg, biodra 98 cm i trochę grubsze uda.

Gość lody straciatella
tez jestem przykladem figury nr 1, a mimo to czasem ktos sie mna zainteresuje :P o dziwo :D