Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :):):):):):))

Opisz swój "pierwszy raz"

Polecane posty

wiesz sądzę że lepiej poczekać na ta jedyną ;) bo skoro chciało by się mieć dziewicę to trzeba coś równie cennego zaoferować ;)

ja to widze tak... dopóki sam będę prawikiem to chce dziewice. natomiast jak zamocze to już nie będzie dziewictwo mojej przyszłej taką ważną rzeczą. i ja będę miał przebieg i ona, więc uczciwie. a że o dziewice normalną i ładna trudno to może lepiej się poprostu rozprawiczyć i poszukać czegoś przystępniejszego. z resztą, jak się nie ma doświadczenia to nawet dziewica może nie być zadowolona. sam wiesz jakimi strasznymi kvrwiszonami potrafią być kobity. :)

Gość no coz.........
ja mialam 17 lat, on 40. Nie zaluje, ze moj pierwszy raz przezyla z tak dojrzalym mezczyzna. Dzis mam 34 :P

ło ja pierrdole. bez obrazy siostrzyczko ale właśnie z taką panienką jak ty nie chciałbym się zadawać (przynajmniej jako 19 letni prawik) 40 letni buhaj na 17 latce? a rówieśnicy to parszywi?? :P

dobra, niepotrzebna była moja gówno warta opinia, sorki. zechcesz rozszerzyć troszke? ;)

Gość no coz.........
nie twierdze, ze moi rowiesnicy byli parszywi, po prostu tak sie to potoczylo. Mialam roznych facetow w swoim zyciu, w roznym wieku. Starszych, rowiesnikow, a nawet 8 lat mlodszych. Takie zycie

spoko, w zasadzie fajnie że się pojawiłaś bo mam parę pytanek

Gość no coz.........
Moj pierwszy raz byl bardzo romantyczny, ale i dosyc bolesny. Laska, ktora wczesniej pisala, ze trwalo to u niej godzinami cos zmysla:). Pierwszy raz jest dosyc bolesny i nie jest sie w stanie kochac godzinami. Rana jest jeszcze zbyt swieza i bolesna.

dlaczego akurat facet po 40? jak się poznaliście? dlaczego nikt młodszy? jak się z tym czułaś?

wiesz.. moja opinia nie miała Cie obrazić ani nic z tych rzeczy, ale ja się strasznie boję że jako taki 19 letni prawik trafię na kandydatkę na dziewczynę po takich przejściach (zwłaszcza jak jest jeszcze młodsza ode mnie). Bo wiesz.. rozprawiczyć to się mogę z prawie wszystkim, na jeden raz to może być i 16 przeleciana przez 60 dziadków w domu spokojnej starości. ale na dziewczynę na dłużej wolałbym kandydatkę ekhmm z ,,mniej nietypowymi" doświadczeniami. stąd mój strach.

no i sam sobie temat rozyebuję 😠 ależ ja jestem głupi :P teraz się nie odzywam, jedynie podnoszę jak temat spadnie zbyt mocno. mam nadzieje że ktoś coś jeszcze ciekawego opowie, bo moja ciekawość jest tak upierdliwa jak... nie.. raczej nie jak moje prawictwo, ale też upierdliwa :)

Gość Mems
Chce obalic mit! Nie kazda dziewczyne boli przy pierwszym razie i nie kazda krwawi. To zalezy od blony dziewiczej.

Gość no coz.........
to dluga historia:). Wiem, brzmi szokujaco, ale to byl naprawde romantyczny i pelen uczucia "zwiazek". Niestety, zbyt wielka roznica wieku byla tu przeszkoda. Pozniej mialam rozne zwiazki z rowiesnikami, jednak zaden z nich nigdy sie o tym nie dowiedzial. Jest to do dzis moja tajemnica :P, przezycie, ktorego nigdy nie zapomne.

Gość no coz.........
do :):):):):):)) ....... jeszcze nigdy nie miales dziewczyny? Zadnych nawet niewinnych kontaktow?

fajnie :) a jak moja będzie coś takiego trzymać w tajemnicy? o zgrozo, chyba strzelę sobie w łeb (jak mi w końcu wydadzą pozwolenie) :D

nie miałem żadnych kontaktów z dziewczynami.... uffffff wywaliłem to z siebie :P może jak przelecę pół miasta to nie będę dbał o to z kim i kiedy sypiała moja przyszła dziewczyna. teraz to ma kluczowe znaczenie, dlatego by normalnie zacząć myśleć muszę z tym niefajnym stanem prawictwa coś zrobić. :P