Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adrian21_:)

szukam milości swojego życia..

Polecane posty

Hej, szukam dziewczyny która zawładnie mym sercem :)) Szukam już każdego sposobu, wchodząc w ostateczności na kafeterię. Mam 21 lat, nie należę do jakiś tam brzydali. Studiuję, jestem z Leszna :)

Gość janjajasasjcsad
hmmm :)

Gość ania:)))
noo niestety nie jestem nawet z Wlkp, ale gdyby nie to.. to czemu nie :p

Gość bb.
...miłości się nie szuka...ona sama przychodzi;-)nawet nie wiesz kiedy...powodzenia

niestety jakoś do mnie nie przychodzi.. ;/ mimo że pisze do mnie wiele dziewczyn to i tak są to dziewczyny, które mają zbyt mało w głowie..

dolny slask w sumie nie daleko...a Boszkowo to moj raj na ziemi...całe zycie tam jezdze....ale TY masz fajniej bo bliziutko:D

noo ale słyszałem, że akurat teraz jest zamknięte wszystkie plaże :D to zabraknie Cie akurat na Euforii :D

Gość bb.
masz 21 lat....moja milosc zrodziła sie z przyjazni a miałam wtedy 28 lat:-)przyjdzie tylko patrz czasem sercem nie tylko rozumem....a to ze ideałów nie ma to na pewno wiesz, zatem otwórz swoje serce nie tylko oczy i umysł;-)

tyle, że raczej obracam się w towarzystwie ludzi którzy już mają swoje drugie połówki. A ja nie chce uchodzić za jakiegoś dziwaka.. Tym bardziej, że rozglądając się wokoło można stwierdzić że już tyle młodszych chłopaków mają dziewczyny ;p

otwatre sa ,zrobili testy i woda sie nadaje .ciocia dzwonila i mi mowila ze jest wszystko ok.....mam taka nadzieje

Gość bb.
hmmm a zyjesz dla siebie czy dla innych ludzi...nie spiesz się to podstawowa zasada,,,ciesz się życiem, młodością,pamietaj że każdy ma coś pisane a jesli chodzi o miłość to uważam że szukanie na siłe może przynieść czasem więcej smutku niż radości

:( 13 akurat bedziemy wracac:( szkoda bo jakos nigdy nie załapałam sie na imprezke:(