Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

kurwaaa uwielbiam ich :D nayebalam sie troszke wlasnie, łoo kurwa

niedziel, pewnie Ty jako jedyny wyobrazasz sobie jak mi kurwa wlasnie zle 😭

po nawet najbardziej zachlanej imprezie nie mialam takiego kaca jak mam dzisiaj :O ale mnie wczoraj kryzys zlapal. tak sie poklocilam z chlopakiem, ze wiory lecialy. beczalam, krzyczalam, grozilam i dalam mu wyraznie do zrozumienia co tak naprawde wyrabiam poza jego plecami. zaczynam sie angazowac emocjonalnie 😭

jestem całkowicie bezużyteczna, a pisać sobie mogę, od tego jest kafe dla przegrańców, upijać się także mogę, nikt nie każe Ci czytac :O :)

dzisaj wszyscy bedziemy na jednej imprezie, tj. ja moj chlopak i on :O ale porazka, trzeba udawac, ze sie nie znamy i nic nas nie łaczy :O

Gość ciissssaaaaaa
dziwne. nigdy nie piłam zbytni alkoholu, na imprezach jakies jedno piwko, po prostu nie czulam takie potrzeby bo potrafilam bawic sie bez alkoholu. odkad rzucil mnie faet popijam sobie sama, tu jakies piwko tu jakies wunko- i jak mam juz banie to oczywiscie doluje sie, ze musze pic sama

ciissssaaaaaa kochasz go ? jesli tak to wcale się nie dziwę, ja wcześniej też nie piłam tak dużo, ale odkąd uświadomiłam sobie w jakim gównie siedzę, piję prawie codziennie :(