Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vodka

świat wypadł mi z moich rąk

Polecane posty

raczej bym powiedziala, ze zimno, sucho i bez uczuc, a pozniej dopadnie mnie moralny kac, tak jak to sie dzieje wlasnie teraz. jestem w pracy, a przy zyciu podtrzymuje mnie fakt, ze wieczorem bedzie juz dobrze, a serce pojdzie spac.

dzięki, w zasadzie to nie mogę się już doczekać kiedy mnie znowu przutili, pocaluje, bedzie dotykał i bedzie zajbeiscie czuly tak jak zawsze. Czas, a Ty go kochasz ? poniekad Ci zazdroszcze tej samotnosci..

ale w sumie chuj z tym. nie jestesmy i nigdy nie bedziemy razem. nie laczy nas zupelnie nic.

się odkochuję :p nigdy nie będziemy razem; połączyć może nas pożądanie na nie więcej jak 6h:O od dziś kocham harleyowców :D

harleyowcy sa zajebisci ! dobrze, ze sie odkochujesz. a ja po spotkaniu.. mam obdarta skore na lydkach, tyle powiem :O

Gość appealinggirl
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

na łydkach z przodu i na kolanie :D chyba za bardzo zaszaleliśmy.. a wczoraj bylam na imprezie i po tym co zobaczyłam zwątpiła już całkowicie w sens bycia w związku, a ponadto nie znam nikogo kto nie byłby w związku toskycznym.. dzisiaj poprostu zrobiło mi się cholernie przykro, że ci ludzi, moi znajomi, są tak bardzo nieszczęśliwi.

też szalałam wczoraj :p i do rana. Ja tam z moja noga ide jutro do lekarza bo ktos mi chyba obcasem uszkodzil, nie pamietam:o :D ale będzie dobrze! Za to ja widzialam pełno par w toksycznych związkach. Nie wiem o co tu chodzi, moze tak sie zachowuja tylko po %. Dalej sama, do końca świata

Gość SałatkowtZawrótGłowy
też bym się najchętniej napiła.,,,,

wszyscy się zdradzają, duszą się w swoich związkach, są tacy nieszczęśliwi, tacy smutni i załamani, jeden wyznał, ze nie chce już zyć, wyzywają się, szarpią, nie mają do siebie wogóle szacunku, knują coś, niektórzy alkoholicy.. i każdy w naszym towarzystwie wie o wszystkim, tlyko nie ta druga osoba, dzisiaj się obudziłam i nie miałam kaca, nawet mnie nie suszyło, wypilam i zaczęłam płakać jak głupia kiedy o tym wszystkim pomyślałam.. i kiedy pomyślałam o sobie..

SałatkowtZawrótGłowy mogę dotrzymać Ci towarzystwa, ale nie mam już nic, skończyły mi się zapasy alkoholowe, z resztą i tak już przegięłam.

Czas, niczego sobie nie wmawiasz, takie są realia. po co marnowac sobie zycie? w ogole po co marnowac czas i nerwy na zwiazek ? nie lepiej bawic sie bez zadnych zobowiazan ?

chyba trace kontrole.. pierwszy raz stalismy w odleglosci metra, oddzieleni siatką i gadaliśmy. i kurwa nie wiem dlaczego chce mi się płakać.

to była taka metafora, ze dzielą nas dwa światy oddzielone jebanym kolczastym drutem, a ja mam już pocharatane nogi i nie dam rady go przeskoczyć, a on nigdy by nie chciał.. he he he :(

mialam do niego się nie odzywac, aby zachowac pewien dystans, ale oczywiście musialam mu wczoraj napisac smsa i wygarnac wszystkie emocje. Co najgorsze, ten debil mysli, ze tutaj w gre wchodzi chyba tylko poped, ktoremu upust moge dac z byle kim, ale kurwa.. zaden, no kurwa zaden inny facet tak mnie nie pociagal ! Mam do niego slabosc, moglby mna manipulowac i owinac sobie mnie wokol palca, a ja bym sie temu poddala !! jestem wsciekla !! uwielbiam Twoje przeboje :)

''ten debil mysli, ze tutaj w gre wchodzi chyba tylko poped, ktoremu upust moge dac z byle kim, ale k**wa.. zaden, no k**wa zaden inny facet tak mnie nie pociagal ! Mam do niego slabosc, moglby mna manipulowac i owinac sobie mnie wokol palca, a ja bym sie temu poddala !''jakbym o sobie czytała i o tym mym 'byłym'. MOŻE może oni myślą [! :o], że mamy za duże libido i nam nie dadzą rady? Zakompleksione pajace :o