Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fbgxfhyh

CZY ZAOCZNE STUDIA SA GORSZE OD DZIENNYCH???

Polecane posty

Gość fbgxfhyh

?

Gość ja dla mnie too szczerze
nie wiem tego

Gość w wiecznym bezsensie
zaoczne są lepsze, bo człowiek może iść do pracy a nie studiować dziennie i być na garnuszku rodziców:D jak nie dadzą kasy do pubu to dziecko nie idzie :classic_cool:

Gość krakowwwwiin
nie pod warunkiem ze pracujesz i łapiesz doswiadczenie.

w wiecznym bezsensie zaoczne są lepsze, bo człowiek może iść do pracy a nie studiować dziennie i być na garnuszku rodziców jak nie dadzą kasy do pubu to dziecko nie idzie w sumie mzesz isc do pracy, ale na co ci praca , która nie bedzie miala nic wspólnego z kierunkiem studiów??? dzienne lepsze wiecej sie dowiadujesz, najlepiej robic licencjat dziennie a mgr zaocznie i w tym czasie złapac doswiadczenie.

Gość w wiecznym bezsensie
yhy, a myslisz, że w dzisijeszych czasach dostaniesz prace zgodnie ze swoim kierunkiem ? :classic_cool: rzadkość

Gość aaaaaaaaaaaaaa______aaaaa
ja dla mnie too szczerze - z tego co ja wiem to praca ma służyć przede wszystkim zdobywaniu pieniędzy, więc jest sens pracowania, nawet jeśli praca nie jest związana z kierunkiem studiów. Ale widać, że Ciebie rodzice utrzymują i właśnie takie głupie podejście się kształci później ;)

no i co,że mnie utrzymuja, jak skoncze studia to bede na siebie zarabiac, na stomie jest ciezko i zaocznie sie nie da

Gość Palihuana
Najgorsze studia to są takie, gdzie płacisz za naukę, bo tam jest najniższy poziom. Zazwyczaj. Jesli dobrze napiszesz pracę dyplomową, będziesz miał w międzyczasie osiągnięcia, to spoko i znajdziesz dobrą pracę. Jak będziesz mgr. inż. to nikt nie będzie specjalnie Cię pytał, jakie studia kończyłeś, tylko jaki kierunek :D

Gość studentkaaaaaal
tak