Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejezeoawala

Kryteria doboru faceta

Polecane posty

Gość alejezeoawala

Pytanie do pan. Jakimi kryteriami kierujecie sie przy doborze facet/meza? Prosze o szczerosc i wymienienie w miare mozliwosci wszystkich kryteriow.

Gość a ja myśle :)
nie mam zielonego pojecia

pociag seksualny a co za tym idize niezwykła inteligencja, poczucie humoru, charakter! wzajemne zrozumienie, podobne podejscie do do życia, inaczej mówiac nadawnie na tych samych falach potem czy łączy nas coś wiecej (tzn milosc), czy to ma jakąś przyszłosc

Gość ale kapa
zapomniałyście dodać "pieniądze" hehe

Gość IMO13832
Przeklęta lista wymagań, dodaje w życiu zmagań! Biedna laska napalona, chodzić będzie wciąż wkurwiona. A dlaczego tak się dzieje, bo faceci to mameje. Nie spełniają 'ochów' wszelkich, ani 'achów' - oczekiwań wielkich. Takich samic cała masa, wciąż czekają na kutasa. Bo wymagań ma bez liku, biedna nasza Fiku Miku.

Gość nie było kryteriów
po prostu się zakochałam. nie jest typem przystojniaka, gdy się poznaliśmy nie miał grosza, mieliśmy całkowicie odmienne zainteresowania... sama nie wiem co sprawiło, że go pokochałam. jest po prostu dobrym człowiekiem. :)

Gość takajedna87
- podobne zainteresowania i sposoby spędzania wolnego czasu, - takie samo podejście do życia, światopogląd, - optymizm, - wrażliwość, - zacięcie artystyczne, - inteligencja, - najchętniej wysoki, wysportowany i długowłosy, - dobry w seksie ;]

Gość katalonka ble ble
najpierw trzeba określic kryteria, potem kasting i już!! Mąż znaleziony. Proste jak drut.

Gość takajedna87
Każdy ma jakieś kryteria, bardziej świadome lub mniej. Jeśli się wie kogo się szuka to łatwej jest znaleźć, oczywiście nie ma co się zamykać w jakiś sztywnych kryteriach typu wzrost faceta czy wysokość jego pensji ;] Ale cechy charakteru i światopogląd to ważne rzeczy. Coś w końcu musi łączyć ludzi żeby się pokochali.

facet na meza to zyciowy maratonczyk, facet na przelotny romans to sprinter ;)

Gość nie było kryteriów
"Każdy ma jakieś kryteria, bardziej świadome lub mniej. Jeśli się wie kogo się szuka to łatwej jest znaleźć..." jeśli się szuka. tyle, że ja nikogo wtedy nie szukałam. wręcz przeciwnie, miałam serdecznie dość po poprzednim związku. i tak "samosię" wyszło.;)

Gość vgvgvbgukibyug
zeby byl dobrym czlowiekiem i zebysmy do siebie pasowali

ostanio mnie facet zapytał, co ozancza, być dobrym człowiekiem? Co oznacza to dla Ciebie vgvgvbgukibyug ?

Gość nie było kryteriów
a mogę ja odpowiedzieć skoro też użyłam tego określenia? dla mnie dobroć człowieka przejawia się w jego zachowaniach, wyborach, gestach. w tym, że jest ciepły, życzliwy, pomocny na miarę swoich możliwości. odbieram to emocjonalnie, więc i subiektywnie.

faceci są tacy niedomyślni, oczywistych rzeczy nei rozumieja i chcą szczegółowej definicji :D

Gość nie było kryteriów
faceci są bardzo domyślni i bardzo wiele doskonale rozumieją, ale niektórzy miewają problemy z funkcjonowaniem tam, gdzie granice są niejasne i rozmyte.;)

Gość wielki radża
można mieć konkretne pytanie, a co jeśli ktoś jest taki: - liberalny tolerancyjny światopogląd, - optymizm, - wrażliwość, - zacięcie artystyczne, - inteligencja, -zaradność w życiu - najchętniej wysoki, ale nie wysportowany choć chudy - małe doświadczenie w seksie (ale nie zerowe) -przystojny i zadbany (wiem że przystojny to kwestia subiektywna, ale powiedzmy że raczej) ? ktoś napisał podobny profil mężczyzny. proszę więc o komentarz. czy by taki ktoś się nadawał?

Gość nie było kryteriów
radżo, człowieka nie da się zamknąć w słowach. od lat tu piszę, że tekst, to tylko tekst i należy się mocno do niego dystansować. nie można pokochać bohatera literackiego, osoby z forum czy opisu zalet. wymieniłeś szereg cech bardzo pożądanych, ale nie określają one tego mężczyzny kompletnie, całościowo, więc kto wie czy cały człowiek byłby właśnie "tym".

Gość takajedna87
Wielki radżo, nie da się ukryć że masz wiele cech których poszukuje w mężczyźnie ale żeby wiedzieć czy w to wchodzę musiałabym Cię najpierw poznać ;] Nic nie piszesz o swoich zainteresowaniach i o tym jak najchętniej lubisz spędzać wolny czas. Nie wiem też nic na temat Twojego wieku, wykształcenia i powodu unikania seksu. Kryteria kobiet mogą być różne więc trudno mi stwierdzić czy koleżanki z tego tematu reflektowałyby na związek z Tobą, ale ja bym Cię chętnie poznała i zobaczyła co z tego wyniknie.

Gość wielki radża
okej 87: mam 23 lat,a interesuję się giełdą, oprócz tego sztuką w szczególności literaturą. lubię spędzać czas raczej w domu choć frajdę sprawia mi wyjście gdzieś z kimś. cenię sobie jak ktoś umie dyskutować, bo ja umiem i prowadzić spory intelektualne na każdy temat. oprócz tego interesuję się designem, malarstwem. jestem ekspertem na tyle na ile amator może nim być. zwykle dużo czytam i jestem spokojnym zrównoważonym człowiekiem, ale też oczywiście bardzo ambitnym i sprawnie działającym w osiąganiu celów.

Gość wielki radża
nie unikam seksu tylko nie miałem wiel okazji do ruchania. dopiero niedawno przezwyciężyłem nieśmiałość. to chyba stąd.

Gość wielki radża
oj komuś tu zaraz ukręcę łeb fiku mikuu:) nie znasz mnie:)

Gość kryterum
o nazwie miłość

Gość wojskowy w zielonce
kobiety potrzebują tresera - wiem to autopsji

Gość wielki radża
a wiesz że ja zakładam panterkę:) wtedy pantery uważają mnie za swojego:) i nie muszę ich tresować, tylko same przychodzą się połasić;)

Gość nie było kryteriów
i tak w tym cudownym opisie zalet wymsknęło się drobne: "nie miałem wiele okazji do ruchania", które jak kamień rzucony w wodę niszczy idealną taflę jeziora.:D czyli wstrzemięźliwość seksualna nie wynika z wartości a z "braku okazji" a akt miłosny jest dla tego mężczyzny "ruchaniem". pisz dalej.

Gość bvcfhgft
Wielki radżo, zapomniałam do listy swoich wymogów dopisać posługiwania się poprawą polszczyzną, bogatym i urozmaiconym słownictwem ;] A już widzę że u Ciebie z tym trochę na bakier. Poza tym co to za słowo ruchać ? Nie związałabym się z facetem który seks sprowadza do wulgarnego ruchania. Są inne słowa na określenie stosunku płciowego. I sama nie jestem trochę nieśmiała więc nie chce nieśmiałego faceta.

Gość wielki radża
inteligentna jesteś to fakt:) zagięłaś mnie. ja się teraz muszę tłumaczyć no nie:) więc: -nie uprawiałem seksu za dużo bo byłem nieśmiały -uważam że jest to potrzeba człowieka więc w związku musi ona być realizowana, z tym że nie chcę żeby dominowała nad całością, bo dla mnie liczy się też wsparcie, porozumienie, dyskusja, wzajemna pomoc czy bliskość czy spędzanie czasu.