Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejezeoawala

Kryteria doboru faceta

Polecane posty

Gość wielki radża
jak się pisze na forum to się mniej dba o słownictwo. a chcesz porozmawiać naprawdę na poziomie? zapraszam na normalne spotkanie, zdziwisz się!

zapomniałeś dodać, że jestes super inteligentny i marzy Ci sie kariera kierownika lub prezesa ;) i mimo że masz już 23 lata jesteś na 2. roku studiów :D

Gość wielki radża
drugi kierunek fiku miku:) pokazałbym ci język!

Gość wielki radża
jak chcesz mnie zagiąć to spotkaj się ze mną w realu, rzucam rękawicę:) do każdej z Was, Panie!

Gość wielki radża
okej, twoja strata:) pewnie jesteś jedną z tych leniwych kobiet, które tak łatwo zmieniają zdanie:)

Gość takajedna87
A gdzie mieszkasz o Wielki Radżo ? ;] Bo mnie np. nie interesują związki na odległość. Ps. Twój pseudonim to przypadek czy może interesujesz się orientalną kulturą ?

ja jak mi sie ktoś podoba, to nie odpuszczam bo mi ktoś na forum napisał że nie będize łatwo :P

Gość nie było kryteriów
manipulant.:D w związku bardziej liczy się nie za co, ale mimo czego kogoś kochamy.;) "pointegrujemy się" trochę później, drodzy kafeterianie. zmykam. 🖐️

Gość wielki radża
w końcu co ja się będę reklamował...znam swoją wartość i nawet twoje komentarze fikumiku nie zmienią stanu rzeczy.

miałam nadzieję że popadniesz w kompleksy i zamkniesz sie w sobie, musze popracowac nad moja wrednoscia, już nie wkurzam jak za starych dobrych czasó ;)

Gość takajedna87
"W związku bardziej liczy się nie za co, ale mimo czego kogoś kochamy." To tylko slogan, prawdziwy po wielu latach udanego związku ale już nie przy początkach jakiejś znajomości.

Gość wielki radża
jestem z warszawy. pseudonim wziął się stąd że czytałem książkę "Ostatnie Wspomnienie Maura" Salmana Rushdiego i zainteresowałem się ludnością pochodzenia portugalskiego i żydowskiego w Indiach, i coś kiedyś czytałem o radży który jest spokrewniony z Vasco da Gamą i żyje obecnie w Indiach, no i jak teraz siedziałem przy kompie to przypadkiem spojrzałem na tę książkę:)

Gość Abrakadabra1245
Faceci myślą, że jak spełnią określone wymogi to od razu zleci się do nich tłum spragnionych męskich wdzięków pań. Dlatego na przykład wypełniają swoje domostwa gadżetami, w myśl zasady że kobiety kręci wypasione DVD i 42 calowy telewizor:D Sama też niedawno miałam w głowie durną listę wymagań. Na szczęście życie wszystko zweryfikowało i chociaż został spełniony tylko jeden punkt z mojej magicznej listy ( młodszy partner;) to jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie. Bo widzę jak on na mnie patrz, jak mnie traktuje, jak jest ciągle przy mnie i mogę na niego liczyć. To liczy się najbardziej.

Gość wielki radża
"staramy się obalać slogany, budując kolejne, nowe slogany" to mój wkład w tę dyskusję o sloganach:)

Gość wielki radża
*sorry książka się nazywała Westchnienie nie Wspomnienie

Gość takajedna87
Wielki Radżo, ciekawy z Ciebie facet ale ja odpadam bo pochodzę z innej części Polski ( nie wspominając o tym że wolę facetów którzy mają zdrowe podejście do seksu ) ;]

Gość wielki radża
co to znaczy zdrowe podejście do seksu? że dużo go mieli (ominąłem słowo ruchali jak widzicie)?

Gość Abrakadabra1245
Najpierw przestań być taki zadufany w sobie:)

Gość wielki radża
a skąd wiesz że jestem zadufany, po czym wnosisz to?

Gość wielki radża
uwielbiam i to bardzo, jak leci we mnie mnóstwo "strzał krytyki". a że krytyka jest chybiona, strzały też mnie nie drasną:)

Gość wielki radża
fiku miku, nie wiem po czym to wnosisz, doprawdy! uwzięłaś się na mnie:) czy jesteś uprzedzona do murzynów?

Gość wielki radża
co więcej, zakrzywiam grawitację i dzięki temu wytwarza się wokół mnie silne pole elektromagnetyczne, która odbija strzały:) uważaj bo ono działa hipnotycznie

Gość nie było kryteriów
nim zniknę odniosę się jeszcze do wypowiedzi takiejjednej87. ""W związku bardziej liczy się nie za co, ale mimo czego kogoś kochamy." To tylko slogan, prawdziwy po wielu latach udanego związku ale już nie przy początkach jakiejś znajomości. " zasada ta jest podstawą w wieloletnim związku a chyba o takiej miłości piszemy a nie o chwilowym zauroczeniu; czy się mylę? zakochanie jest cudownym stanem, ale jakże ulotnym - całkiem jak motyle...;) aaa... chyba, że jednak mowa o kryteriach doboru faceta na kochanka. :o pa (((🖐️)))

Gość wielki radża
a więć poddałaś się mojej hipmnotycznej mocy:) a teraz niech mi ktoś wyjaśni z czym moje podejśćie do seksu jest nie właściwe? o co tu chodzi do jasnej ciasnej!?

Gość lorazepam
a mi imponują gadżety i bajery u chłopaka. pewnie wielki radża ma ich sporo:)