Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakłopotana20

Zrobiłam chłopakowi złudne nadzieje...

Polecane posty

Spotkałam się wczoraj z chłopakiem, z którym piszę sms-owo od 2 tygodni. nigdy nie wysyłałam mu buziaków, nie pisałam zdrobniale. On jednak to robił. Umówiliśmy się na wczoraj. Pisał mi, że rozgada mnie, jednak to ja gadałam więcej niż on... On zapytał się mnie czy może mnie przytulić - nic na to nie odpowiedziałam. Uczynił to. Po jakimś czasie zapytał czy może mnie pocałować, odpowiedziałam, ze nie. Jednak znów nie posłuchał mnie i pocałował. Po pewnym czasie zaczęło się mi nudzić i odwzajemniałam jego pocałunki... Odwiózł mnie do domu. I teraz jest pewny, ze będzie moim przyszłym chłopakiem. A ja mu odpowiedziałam na pytanie, które zadał na początku spotkania: czy chcę z nim kręcić? - że ja się muszę zastanowić, potrzebuję czasu i niedawno go poznałam. Co mam robić?? Proszę pomóżcie mi...

Gość ewfrsefgsdfgdsfgdfg
"Po pewnym czasie zaczęło się mi nudzić i odwzajemniałam jego pocałunki" następnym razem jak ci się bedzie nudzic daj mu dupy... bedzie wniebowzięty 🖐️

Gość str20wkrw
Należy brać odpowiedzialność za uczucia jakie się budzi w drugiej osobie....Ty znalazłaś sposób na nudę, Chłopak pewnie będzie niepocieszony, jak się dowie, że nic z tego.

Gość rozkimyyy
małolaty.