Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtydyut

WYBRAŁAM SOBIE DENNE STUDIA- TAK MÓWI MOJA SIOSTRA...

Polecane posty

Gość rtydyut

wybrałam zarządzanie- zarządzanie i ewidencja operacji gospodarczych.... Bo chciałabym w księgowości pracowac... Mam zamiar robic rózne kursy, np. kadrowo - płacowy.... chciałabym zdobyc kilka certyfikatów... Naprawdę mam pomysł na siebie, a moim marzeniem jest prowadzenie wlasnego biura rachunkowego. Moja siostra jest na pielegniarstwie i wysmiewa mnie. Przykro mi trochę:(

Gość moja droga stonoga
słuchaj, wybrałaś dobrą specjalność, spokojnie jesli czujesz sie w tym dobra, to idz w tym kierunku, najwazniejsze miec pomysł na siebie, doszkalac sie

Gość biot
Na twoim miejscu to ja bym wyśmiała siostrę - pielęgniarkę, bo to lipne studia, po których bez znajomości robi się najgorsze rzeczy na oddziałach. ;)

Gość rtydyut
ja ją rozumiem- jej sie podobała zawsze biologia, medyczne sprawy, mnie to nie interesuje. Każdy powienien robic mniej wiecej to co lubi.

Gość kebab z damaszku
biot pier.dolisz. jak jej siostra skocnczy pielegniarstwo(a nauki jest bez porownania wiecej niz na tym zarzadzaniu czy finansach) to bedzie miala prace na 99%, tak jak po lekarskim-lekarze. a po tym zarzadzaniu moze byc ciezko z praca

Gość cos zbyt ogólne
e tam, ksiegowosc na czasie jest, rób te kursy, specjalnosc dobra, moja kuzynka konczyła podobna specjalnosc w banku pracuje

Gość cos zbyt ogólne
ja wybrałam lingwistyke stosowana

Gość ilado
siostra na bank będzie miała pracę. Ty niekoniecznie.poza Tym materiał jaki trzeba wykuc to u Ciebie pikus w porównaniu co u niej.na łatwizne poszłas i szczerze mówiąc tymi Twoimi certyfikatami możesz sobie tyłek podetrzec

Gość ilado
a tak na marginesie najgorsze rzeczy na oddziale robią salowe czyli baseny i te sprawy.a siora jak wyjedzie za granicę to już w ogóle-życie jak w madrycie.a Ty będziesz siedziała tutaj i sobie swoje certyfikaty robiła:d hahaha

Też sądzę, że z tych dwóch kierunków o wiele bardziej przyszłościowe jest pielęgniarstwo.

Gość rankingi a ja mam w dupie
rankingi i zamierzam iść na politologię. bo ja kocham to!

Gość a ja jestem poz arzdzaniudht
ja skonczyłam zarzdzanie i mam fajną prace i zarobki bardzo mi odpowiadaja:) pamietaj autorko,że trzeba sie wyspecjalizowac:) nie słuchaj siostry, ona ma inne zainteresowania jak ty ilado-- jestes tępażal mi ciebie:D

a pielegniarstwo to taki super kierunek? .. :o kazdy robi to co lubi. nie przejmuj sie i rozkrecaj pasje;)

Gość W życiu nie chciałbym byc
Pielęgniarka. Za żadne pieniądze. A biuro rachunkowe zawsze możesz sobie otworzyć i być na swoim