Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia7800

on oszczedny ona rozrzutna - da sie polaczyc?

Polecane posty

Gość basia7800

czy w takim zwiazku mozna byc szczesliwym? mam na mysli taka sytuacje, dziewczyna jest rozrzutna tzn lubi sobie kupic dobry markowy ciuch, kosmetyki , oszczedza tez ale bez przesady, jak ma do wyboru cos lepszego, markowego to wybierze ta drozsza rzecz, a chlopak odwrotnie, nie kupi sobie nic nowego, ciagle chodzi w tych samych ciuchach, kupuje tanio, oszczedny - da sie to pogodzic i byc razem szczesliwa para , wiem ze liczy sie milosc, oddanie itp, ale sprawy finansowe tez maja znaczenie

Gość basia7800
up

Gość dfdfdfffgg
czyli ona glupia on mądry? nie, mysle ze to nie ma sensu.

Gość w odmetach absurdu
szlaban na pin do konta i kloda na lodowce

Dokładnie, sprawy finansowe też mają znaczenie i to bardzo duże :| ja nawet jak nie mam nie wiadomo jak dużo pieniędzy to nie odmawiam sobie niczego bo żyje z zasadą że jakoś to będzie i jestem zadowolona. Nie wiem czy da się połączyć rozrzutność z przesadną oszczędnością, ale wątpię.

Gość basia7800
to ze lubi markowe ciuchy oznacza ze glupia? :o jakis dziwny system wartosciowania ludzi masz z tymi 80% to nawet moge sie zgodzic.. moi rodzice tak maja a ja chyba to powiele :(

Gość basia7800
z jednej strony ciagle o nim mysle , dogadujemy sie itp, a z drugiej wyobrazam soie te klotnie na tle finansowym :(

da sie - ja jestem w takim zwiazku:) na pewno moj facet nie jest skapcem,ale jest duzo bardziej rozsadny w wydawaniu pieniedzy niz ja - i tylko na dobre mi to wyszlo:)

Gość na dluzsza mete nie da sie
owszem moze i mozna kupic sobie jakis ciuch hahaha ale jesli mowa o oszczedzeniu na mieszkanie czy jakas wycieczke czy meble do domu to niestety rzadko sie udaje ludziom zlozyc wspolnie wlasnie na te rzeczy. widze po swoich znajomych,