Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wy co jadacie dobrego

jak wygladal wasz dziejszy JADLOSPIS?

Polecane posty

u mnie na sniadanie chałka z maslem i dzemem, serek wiejski lody wloskie na obiad ziemniaki, pieczen i maslane puree z kalafiora kawalek sernika kilka ciastek pare wafelkow mysle nad kolacja, chyba beda tosty z serem i szynka, i piwko do tego :D

Gość kokochaqaa
2x leczo z ryzem i nic wiecej :D

Gość wojna i pokój
Śniadanie- 2 jajka sadzone i 2 kanapki razowego z chuda szynka i serem zoltym light Obiad- 2 kubki rosolu chudego(bez makaronu) drugie danie- 2 łyżki bigosu i sałatka z pomidorów z cebulka i jogurtem Kolacja- nic

pizza 42 cm, 3 desperadosy, martini, 2 kanapki z serem, 4 jogurty a teraz koncze loda.

to wychodzi ze niezly ze mnie glodomor :O :O :O

Gość od jutra na dieta wiec dzis za
szalalam sniadanie jadlam dopiero o 13 bo tak dlugo spalam hehe salatka z pomidorkow i szczypiorku, kromka chleba razowego z galaretka z kurczaka, zielona herbata potem sushi a i malego klopsika z wczorajszego z obiadu z dwie galki lodow 200 gram borowek amerykanskich kawe a teraz pije piwko i mam nadzieje, ze wiecej nie bede jadla

Gość grtgbrtgrr
dzis sie obezarlam rowno, ale byla okazja:D:D:D 2 kromki chleba z szynka, jakies warzywa,2 kawalki sernika rosol, ziemniaki, kurczak w panierce z serem, brokul z zasmazka:O kawalek tortu, sernik,j,,akies ciastka, cukierki i o dziwo nadal mam ochoter na jakas kolacyjke:D chyba bedzie spaghettii carbonara gdzies na miescie

chrupki czekoladowe z mlekiem i lody włoskie...i chyba jestem głodna.

Gość cojadlamhmmm
rosoł ,batonika lion ,dwie bulki z szynka ,,herbatka,dwie kanapki z szynka i tyle!

Gość Bangatanga
Jajecznice z 2 jajek z cebulką, pół bułki z ziarnami z masłem czosnkowym i serem. teraz piecze mi się kurczak na miodzie i ziemniaczki w folii na które następnie nałożę twarożek ze szczypiorkiem. Do tego sałatka z sałaty i rzodkiewki. :D Jestem już strasznie głodna.

Gość izabella bydgoszcz
płatki nestle kanguis z mlekiem zupę grzybową kilka szklanek coca coli parę ciastek teraz jem trzy sznytki białego chleba z serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem + herbata

Gość gghghlkiu
nikogo zamordowanego dobre pycha

Gość staniki i majtki
Korwina Mikke ❤️

Gość twoje oczy są niebieskie
śniadanie: jogurt activia jagodowy mały + piętak chleba z masłem słonecznikowym i 1 trójkąt serka do smarowania obiad: 5 małych placków z mleka i jabłka + 1 jogurt jogobella jagodowa mala kolacja: 2 jabłka zielone

Gość zapomniany sen
rano 3 małe pączusie bez nadzienia własnej roboty obiad ziemniaki, żeberka i mizeria kolacja smażone placki z cukinni z kromką chleba razowego z ziarniami i kilka wafli nadzianych ptasim mleczkiem capuczinowym idę po zieloną herbatę bo mi slodko :O

u mnie o 13 troche rosolu :D o 16 obiad u moich rodzicow o 19.30 obiad u mojego faceta hahahah nie ma to ja w niedziele 2 obiady jesc ;) i wazyc 50 kg ;)

jajecznica bułka parówka frytki pocket z kfc lody czekolasdowe na obiad ziemniaki, kafalif, koltlet z indyka mysle nad kolacja

Gość african musk
na kolacje pieczona kielbaska slaska

Gość african musk
co to jest kafalif???

Gość najpierw kawa z mlekiem
i cukrem, pozniej noga kurczaka z rozna, ziemniaki, kalafior, fasolka szparagowa, jablko pieczone, kilka paluszkow, 2 placki ziemniaczane, kromka chleba z maslem, serem,szynka i ogorkiem, no i 2 piwa do tego;)

Gość najpierw kawa z mlekiem
aaa jeszcze brzoskwinia w miedzyczasie;)