Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż swojej żony

Pracuje za granica, zona z corka w Polsce

Polecane posty

Gość mąż swojej żony

Witam, pacuje za granica, co jakies 4 - 6 tyg wracam do kraju na kilka tygodni. Zona z 5 letnia corka sa w Polsce przez caly czas, zona nie pracuje. Ostatnio zaczalem sie zastanawiac, czy przez te tygodnie kiedy ja pracuje, ona zawsze jest wobec mnie uczciwa?

Gość to faceci zdradzaja najczescie
Ona raczej tak, a ty?

Gość kotka z kocurowego kompa
tak samo ona moze sie zastanawiac.....

Gość tylkoPYTAMsobie
a dlaczego zona nie pracuje?

Gość ewererer
bankowo sie kurwi, znam takie rpzypadki osobiscie:) a ty jetes wierny bo to idzie w dwie strony

Gość Ranik@
Co masz na myśli pisząc uczciwa ?

Gość mąż swojej żony
ja tak, jestem wierny, tylko ze ja pracuje po tyle godzin, ze po pracy jem i spie, a ona ma duzo wolnego czasu

Gość mąż swojej żony
?

Gość umajaja
popytaj corki czy jakis nowy wujek nie odwiedza ich .....hehe

Gość mąż swojej żony
nikt ich nie odwiedza, bo mieszkamy z tesciami, ale ona nie jest glupia, moze przeciez powiedziac ze np jedzie na zakupy

Gość mozilla firefoxx
to faktycznie moze tak byc ze z tych nudow to sobie poszuka jakiegos gacha...daj mi namiary na nia, jesli fajna doopa jest z niej. zasopiekuje sie nia podczas twojej nieobecnosci, przypilnuje ja

Gość Ranik@
Dała Ci kiedyś żona powody do tego ,żebyś miał takie zdanie o niej ?

Gość tylkoPYTAMsobie
poslij zonke do pracy, nie bedzie sie nudzic

Gość mąż swojej żony
nie dala mi powodow, tylko tak sobie teraz mysle, ze ma duzo cazsu, a do tego jest sliczna, szczupla i ma 27 lat, faceci sie za nia ogladaja. Nie podejrzewam jej, tylko wpadla mi do glowy taka mysl, slysze co koledzy mowia o swoich bylych dziewczynach/zonach

Gość mozilla firefoxx
a do tego jest sliczna, szczupla i ma 27 lat o stary, dawj namiary na nia, zaopiekuje sie nia i zapewnie rozrywke zeby sie nie nudzila PS. lubi w doopke?

Gość Ranik@
Bez obrazy ale głupi jesteś jak but ! Jak bym słyszała swojego męża . Wyłącz tą chorą wyobrażnie tym bardziej ,że nigdy nie dała Ci żadnych powodów . Nawet nie wiesz jak bardzo możesz ją zranić takimi podejrzeniami .

NOOOOOOO MA DUŻO CZASU.....A DZIECKO SAMO SIĘ WYCHOWUJE ROBI JEŚĆ ITD.... DAJ SPOKÓJ WIEM ŻE JAK COŚ TAKIEGO WADNIE DO GŁOWY TO TRUDNO TO WYRZUCIĆ I ŁATWO SIĘ MÓI Z BOKU ALE SZCZERZE WĄTPIĘ.

Gość mozilla firefoxx
jasne ze ma duzo czasu, tymbardziej ze mieszka z rodzicami(tesciami), takze jeszcze mniej obowiazkow.

Gość stanislaw
nigdy nie wierz kobiecie , ja nie wierze nawet sobie a co dopiero żonie

Gość gośćania
Ja pie....e co za zakuty łeb. Odrazu napiszę, że powinna Cię zostawić i znaleźć kogoś normalnego. Bezwstydne, chamskie, nienormalne, pół mózgi z was facetów się plenią. Jakim kretynem trzeba być i pustym bez wartości cymbałem by w internecie pytać o takie rzeczy i wogole tak myśleć bo ładna, młoda i sama z dzieckiem w Polsce!!!!..... Wiesz nie znam twojej żony ani ciebie ale nie muszę, wystarczy, że przeczytałam twój kretyński post z Nudów gdzie tak cholera jasna ciężko niby pracujesz a ona z pewnością leży i marnotrawi ciężko przez Ciebie zarobione pieniądze bo dziecko wychowuje się same a teściowa wszystko zrobi za nią a takie mysli Ci się plenią w tej chorej głowie. To gdybyś tak ciężko pracował nie miałbyś czasu na takie wstrętne paskudne myśli!!!!! I słuchał kretynskich, beznadziejnych huk wie jakich patologów w swojej zagranicznej pracy. .. Jesteś żałosny i z pewnością zasługujący na zdrady i ladacznice skoro takie zdanie masz o swojej kobiecie to jesteś zwykłym śmieciem i na nic innego nie zasługujesz. każdy facet niszczy i rujnuje swoją rodzinę i kobietę jeśli ją ma ładną i porządną nie potrafi dowartościować i docenić

Gość gośćania
Bo myśli o niej w taki sposób, że zaraz, odrazu puszcza się z innym i nie jest Ci wierna. To raczej Ty rozwazasz krok w bok skoro pytasz i poddajesz w wątpliwość wierność i lojalność swojej żony. Bo koledzy opowiadają. Słuchaj ich a daleko zajdziesz i zniszczysz swoją rodzinę na pewno. Połgłowku

Gość gośćania
Bo myśli o niej w taki sposób, że zaraz, odrazu puszcza się z innym i nie jest Ci wierna. To raczej Ty rozwazasz krok w bok skoro pytasz i poddajesz w wątpliwość wierność i lojalność swojej żony. Bo koledzy opowiadają. Słuchaj ich a daleko zajdziesz i zniszczysz swoją rodzinę na pewno. Połgłowku