Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula0000000000

Policja do mnie zadzwoniła że moj kolega chcial sie zabić...

Polecane posty

Gość paula0000000000

co mogę zrobić? jestem w szoku i nie mam pojecia co poczac , mowia ze dzwonia do mnie bo widzieli ze utrzymujemy ostatnio kontakt...... a co jesli to przeze mnie... nie moge teraz jechac do szpitala, jestem 400 km stamtąd i jutro musze byc w pracy ... nie wiem czy jechac czy co..:( nie mam do nikogo kontaktu z jego bliskich, policja nic mi nie chce prawie powiedziec przez telefon :(

Gość paula0000000000
proszę o jakas rade:(......

Gość zadzwoń na informacje
telefoniczną. na pewno podadzą ci numery telefonów do jego bliskich.

Gość niewymagająca
Są różne powody do odebrania sobie życia.... Niekoniecznie że chciał się zabić z twojej winy. 2 lata temu mój kolega popełnił samobójstwo wszyscy myślą że powodem była pewna dziewczyna w której się nieszczęśliwie zakochał. Ja w to nie wierze! To bzdura! Chłopak miał HIV i wiedział że nie ma na niego lekarstwa. Oprócz tego bardzo prawdopodobne że ją kochał . Ale to nie była prawdziwa przyczyna powieszenia się na kablu

Gość gubabuba
Autorko a jestes pewna ze to byla policja? bo kazdy moze do Ciebie zadzwonic i powiedziec ze jest z policji.Troche to dla mnie dziwne z etakie rzeczy przez telefon zalatwiaja :/ Ja bym teraz na Twoim miejscu zadzwonila do kogos z jego bliskich albo znajomych. A jak nie to sama zadzwon na policje i dowiedz sie wiecej.

Gość gubabuba
doczytalam ze nie masz kontaktu do jego bliskich, no to chyba tylko policja pozostaje? A nie ma on profilu na jakims portalu? Moz etam moglabys jakos jego znajomych odszukac?

gdyby cos takiego sie stało , to maja jego telefon , sami do ciebie dzwonili . a nie wierze ,żeby nie miał wpisane mam ,albo siostra. zadzwon na komende i zapytaj .powiedz o co chodzi ,bez nerw.