Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytateras

jak namówić żonę i jej siostrę na trójkącik

Polecane posty

Gość rytateras

Jak w tamacie, ma może ktoś jakiś chwyt na to?

Gość aaaasiaaaaaaaasrasia
namów lepiej swoich dwóch kumpli na trójkącik :D

Gość rytateras
nom fantazja jak fantazja,ale chętnie bym ją zrealizował,choć nie wiem czy jak by do czegoś doszło to był bym w stanie zadowolic obie

Gość rytateras
aaaasiaaaaaaaasrasia nie aqrat tego widoku bym nie zniósł

Gość rytateras
oo już jakiś zdesperwany/na spamer/ka się się podaje za "nie siebie" co gorsza za kogoś . Masz problem z określeniem własnej osoby?

Gość rytateras
wybaczcie mam rozdwojenie jazni to wszytsko piszę ja albo jakaś inna ma część :D p.s.lubię srać sobie do ryja i moj penis jest jak rura pcv!

Gość rytateras
jankesa a może ty chcesz mnie posuwać w pupę wibratorkiem ? mam takiego ciasnego anuska ? 😘

Gość rytateras
Jankesa Czemu? powiedz coś więcej w tej sprawie. Tylko nie zawracaj uwagi na głupie wypowiedzi, To nie moje.

Gość rytateras
mało która kobieta sie zgodzi na3kąt a zwłaszcza z kimś bliskim :) głównie hamulce moralne no i przekonanie ,pewnych granic się nie przekracza

Gość rytateras
w tym rzecz,że ostatnio próbowałem się do niej dobierać przy jej siostrze i powiem Ci,że odniosłem wrażeni,że jej się to podoba napaliła się jak cholera

niech drzy dalej i czeka , juz lecę:p nie ma takiej szansy ,tym bardziej miedzy siostrami ,predzej bracia z jedna , to chyba predzej . ale nie z siostrami . no sorry , dlaczego maja sie dzielić ,skoro jestes napalony na obie i moga sobie wybrac . tym bardziej ,że to twoja zona i jedyne do czego to może doprowadzić ,-to zawiśc ,złośc i rozwód , a one do końca zycia nie zamienia ze soba słowa . nawet nie wspominaj , bo masz juz w tym momencie to wszystko co wymieniłam na swoim sumieniu.

Gość rytateras
choc jak piszesz "pewnych granic się nie przekracza" ale sama przekroczyła byś gdyby nie te morale??

Gość Malinowa Pomarańcza
no taa, brat po bracie na jednym warsztacie... :classic_cool:

ale dobierałes sie do niej , do swojej żony ,i sie nie dziw . podniosła sobie wartość . ale spróbuj tylko pogłaskac siostre przy żonie . chyba jestem pojebana ,że ci to tłumacze ,to sa jasne rzeczy.!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rytateras
właśnie mi samo to na myśl nie przyszło,zebymbzykac tą druga przy niej ale sam fak ,że ona by patrzyła jak się zbykamy to już co innego. taka obcja tez mi się podoba. A jak myślicie wy kobie ty o takiej sytacji??

Gość rytateras
i jak,że podniosła sobie wartość wytłumacz mi to bo nie kumam.

a czy twoja żona ma w ogóle ochote na trójkąt z inna kobietą? pytałęś ,rozmawialiście na temat.?

Gość rytateras
nawet przy siostrze nie, nie gadalem o trójkącie, szczerze to nawet mi to przez myśl nie przeszło(by pogadać), pyzatym gdyby nawet nigdy byśmy kogoś takiego nie znaleźli

no i to jest problem !!! .:D ale ty nawet nie myśl ,jesli nie było tematu .(a tym bardziej nie o siostrze- i tylko z siostra tez nie myśl)

Gość rytateras
powiem ze sex to bajka u nas, ale ja jako facet czasmi mi coś odbija do łba nie tylko tego na górze. Nie powiem ze czegoś bym spróbował,to normalne?

Gość rytateras
he kiedyś nawet w śmiechach powiedzial dla niej ze da jej mnie albo trójkacik i taka dziwna minę miała. Jak myślisz chciała mnie sprawdzić, czy to cos wiecej mogło znaczyć,że dawała mi do zrozumienia??

jak najbardziej normalne , ja jako babka - na szczescie ja o tym gadam i on tez gada jak mu cos strzeli do łba :p tez odbija, ALE KWESTIE LOGISTYCZNE I PERSONALNE NAM NAWALAJA W TAKICH MOMENTACH :P :d. :D

Gość rytateras
ALE KWESTIE LOGISTYCZNE I PERSONALNE NAM NAWALAJA W TAKICH MOMENTACH czyli??

Gość rytateras
Czyli w/g Ciebi to normalne,że się gada o takich sprawach w takich konfiguracjach?

oboje jestesmy po procentach , i nie mozna dojechac :P :D.i może całe szczęscie ,że to w fantazjach do zrealizowania"kiedyś" . :P fajnie bawimy sie razem . we dwoje z meżem , i to jest tylko taki pieprzyk . a co do twojej , mysle ,ze nie była trzeżwa , i rano by ja "głowa" bolała. a jak bys jej przypomniał ,że to jej propozycja ,to jeszcze byś po pysku dostał .

Gość rytateras
Była trzeźwa

nie jestesmy jacyś wyuzdani.jesli o to pytasz .jestesmy normalnym małżenstwem , z prawie 13-to letnim stażem . a seks , jak seks , jest albo go nie ma (róznie bywa) ,ale jak jest to jest fajnie i mozna zagrandzic ze soba.:D:p