Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko szoko

Czy też prześladuje Was pech? Nieszczęścia chodzą parami?

Polecane posty

Gość joko szoko

Kurcze, mam już dosyć. Od początku tego roku przytrafiają mi sie same nieszczescia, to najgorszy rok w moim zyciu i co gorsza mialam mnostwo obaw i złych przeczuć, niestety sie sprawdzaja... zaczelo sie od choroby rodzicow - ojciec ryzyko powtornego zawału, mama inne schorzenia. pozniej zostawil mnie facet po 4 latach, pozniej zrobilam wypadek samochodowy. zdążyłąm naprawic auto ktos mi sie do niego wlamał w nocy - obdrapał, wybił szybe i zapieprzył moje najlepsze szpilki. następnie moja najlepsza przyjaciółka okazała się zdradliwą szują :O kurde co jeszcze mi sie przytrafi? mam dosyc...

Gość tylko onno
nie myśl i nie analizuj tych złych wydarzeń bo w ten sposób przyciągasz kolejne, nie myśl też, że masz pecha i nie czekaj na kolejne negatywne sytuacje

Gość joko szoko
wiem :( najgorsze jest to ze w sylwestra wszyscy bawili sie w dobrych humorach a ja siedzialam pelna obaw i niepokoju bo normalnie czulam ze to bedzie zły rok, ze go nie chce :O moze i sama to na siebie sciagam ale kurcze znikąd sie te moje przeczucia nie biorą :(