Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skype skype

Czy na skype gada się tylko przez słuchawki?

Polecane posty

Gość skype skype

Czy można np. puścić głos z głośników i mówić do czegoś... hm innego? W ogóle miałabym kilka pytań odnośnie skype

Tylko słuchawki, dopiero najnowsza, przygotowywana jeszcze, wersja Skype, która pojawi się na jesieni tego roku, będzie obsługiwała głośniki w połączeniu z megafonem do którego będzie się mówić.

"i mówić do czegoś... hm innego?" :D :D :D :D :D Mówić trzeba do mikrofonu. Słuchać można przez głośnik, niekoniecznie przez słuchawki.

Gość ekhm hmmm
que ja korzystam z laptopa i nie uzywam dodatkowo sluchawek czy mikrofonu

niedziel ja nie mam sluchawek :) mam mikrofon do skype a glos puszczam przez glosniki

Można podłączyć sam mikrofon i gadać przez głośniki, ewentualnie słuchawki podpięte pod gniazdko mikrofonu też czasem działają jak mikrofon tylko duzo zakłóceń jest.

Weź perwersja nie chrzań głupot. Ja jestem proszę ja was inżynierem informatykiem i więc wiem lepiej jak działa Skype niż wy. Mówię, obecnie tylko słuchawki, a na jesieni wyjdzie Skype obsługujący głośniki w połączeniu z megafonem.

Gość skype skype
a mam takie pytanie, bo nigdy nie miałam skype, jak to jest, gdy gadacie ze sobą na kamerki, a w pokoju tej osoby jest druga osoba np. ktoś z jego rodziny? To nie jest głupio że on coś tam robi jestz ajęty sobą i wszystko jest na widoku? Albo nie wiem może np. wg saviour vive jak ktoś wchodzi do pokoju to się go wita np. skinieniem głowy jakby dzień dobry?

Lady Love, a ja mam słonia na złotym łańcuszku, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Skoro ci przez głośniki Skype słychać to penie masz jakąś piracką wersję Skype, schakowaną.

Jeśli w pokoju jest druga osoba to nie jest głupio. Tylko musisz pamiętać żeby się pilnować i pokazów na Skype za doładowanie telefonu nie dawać gdy mama jest w pokoju.

kamerke przeciez mozesz ustawic tylko na siebie :D ona nie obejmuje przeciez calego pomieszczenia :D

jak mi ostatnio słuchawki padły to gadałam do mikrofonu a głos puszczałam przez głośniki normalnie :) chociaż niezbyt to wygodnie ... każdy słyszy rozmowę :P

Gość odpowiem też ........
ja mam kom podłączonego pod wieżę i bardzo często rozmawiam na skypie bez słuchawek mogę chodzić po pokoju i jestem słyszalna ale mogę również podłączyć słuchawki

Gość skype skype
dobra ale ja nawiążę do kamerki, bo mogę mieć tylko dla siebie ale jak to osoba z którą gada ustawi ją tak że wszystko widać i ludzie chodzą i w ogóle to nie jest dziwinie? A ze strony tych ludzi to jak należy sięz zahcować w takiej sytuacji? Naturalnie jakby nie było ciebie w pokoju? Czy czasem zdazra się że rodzina się wita np rodzeństwo? Bo chce np. ciebie poznać jako kolegę swego brata/siostry

Można przez głośniki, można podłączyć normalne słuchawki jak do mp3, można podłączyć zestaw słuchawka-mikrofon, można podłączyć sam mikrofon.. a teraz w lapkach wszystko jest wbudowane więc tylko jak potrzebujesz dyskrecji to zakładasz słuchawki ;)

Ja nie raz gadałam z koleżanką będąc w kuchni podczas gotowania zupy, u niej to samo i np jej mąż wracał z pracy, u mnie w domu też ktoś - jak ktoś się witał to odpowiadałam też cześć, jak nie to chwile czekałam, aż druga osoba będzie "dostępna"

chyba wiem przez co gadam nie? przez ten wlasnie mikrofon, i to jest specjalny mikrofon do skype! bozesz.. ludzie ci mowia ze da sie, a Ty dalej swoje bos podobno madrzejszy od nas wszystkich

Lady Love Ja tu jestem inżynierem informatykiem proszę ja ciebie, inż. Ten Ostatni Niedziel, więc nie wmawiaj mi kobieto że ten wibrator to mikrofon i to jeszcze specjalny do Skype. Dałem link do zdjęcia jaki megafon należy kupić do Skype, a ten wibrator to moesz sobie włożyć kobieto...

niedzielku daj zes juz spokoj :D tak to mikrofon a nie zadny wibrator :D ale spoko wiesz lepiej i niech tak zostanie, ja i tak dalej bede rozmawiala przez ten oto wibrator i nie bede musiala przy tym uzywac sluchawek ktorych nie znosze :D

Gość gość
ja nie wiem czy się da rozmawiać ale tylko mówie że mi sie rozwaliły słuchawki i nic nie działa