Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLLLLAAAAAAAA

Teściowa idzie do sanatorium a ja nie mam gdzie dac syna!!!

Polecane posty

Gość ALLLLLAAAAAAAA

Na wtępie zaznaczac że to nie jest PROWOKACJA!!!!! Niewiem co mam zrobić... pracuje 8 godzin dziennie,ponieważ musiałam wrocic do pracy ,teściowa zgodzila sie zająć moim SYNEM,on w tej chwili ma 1,5 roku i teściowa oświadczyla ze idzie na 3 tyg do jakiegoś sanatorium,w sumie to nic jej nie ma,tyle ze ma jedną noge troszke krótszą,wydaje mi się że to specjalnie doprowadziła,poprosilam ją czy nie moglaby iśc do tego sanatorium za rok,bo mam zamiar malego wyslac juz do przedszkola-o ile mi sie uda nauczyc go samodzielnosci np w robieniu siku i kupki,ale ona powiedzial ze absolutnie nie bo ona idzie TERAZ!!! i co ja mam zrobic?wolnego nie dostane,mamy nie mam,jestem naprawde w kropce...moze pomożecie co mam zrobic?

Gość ALLLLLAAAAAAAA
na wstępie *

Gość anooo
znajdź opiekunkę na 3 tygodnie, teraz są wakacje, studentki, szukaja pracy...

Gość ssssssssssseksy beach
zapłać opiekunce 🖐️

Gość ALLLLLAAAAAAAA
kurcze przepraszam ze błędy :)

Gość ALLLLLAAAAAAAA
nianie???no nawet ciekawe,ale boje sie,niewidomo czy można zaufać.Przecież tyle sie słyszy co nianie robią dzieciom :(

twoja tesciowa nie ma obowiazku pilnowac twojego syna... i skoro juz tyle mu poswiecila czasu powinnas byc jej wdzieczna i zrozumiec ze tez moze chce po prostu odpoczac ??

słuchaj na sanatorium długo sie czeka wiec jesli tesciowa ma isc teraz to niech idzie..przeciez tu chodzi o zdrowie, do SPA nie jedzie...troche egoizm od ciebie czuc..

wlasnym oczom nie wierze pracujesz 8godzin, teściowa tyle czasu codziennie spedza z Twoim synem, czyli wlasciwie wykonuje wszystko za Ciebie, a Ty wpadasz w rozpacz, bo chce odpoczać od kieratu i pojechac do sanatorium??? pomyslala w koncu o sobie.

specjalnie doprowadziłe do tego ,zę ma jedną nogę krótszą ?:D i ty jeszcze piszesz ,zę to nie jest prowokacja ?:D

Gość ALLLLLAAAAAAAA
żona swojego męża- ale czy ja napisalam ze mam pretensje do niej????prosze tylko o jakies propozycje pomocy co mam zrobic przez te 3 tyg z dzieckiem!

Gość dooooooooooo
to jest twoje dziecko a nie tesciowej z jakiej racji ona ma sie nim dalej zajmowac dobrze ty sie czujesz ? bo chyba nie? twoje dziecko twoj problem

napisaly Ci jedyną mozliwą odpowiedz - opiekunka. nie wiem z jakiego miasta jestes, bo znam naprawde swietną i moglabym polecić.

może popytaj w prywatnym przedszkolu/żłobku na okres wakacyjny może przyjmują dzieci spoza placówki,

Gość będe kasiasta hyhy
skad jestes allll??

jak nie niania, to moze klub malucha?u nas sa takie w ktorych mozesz zostawic dziecko na kilka godzin..jak nie to moze jakas kolezanka/znajoma/kuzynka nie pracuje i moze za jakas opłata zgodziłaby sie zaopiekowac twoim dzieckiem?

Gość jestes coollllll
3 tygodnie nie trwa turnus ,niech twoja rodzina pomoze nie caly czas tesciowa

Gość ALLLLLAAAAAAAA
Noge ma krótszą od urodzenia!!!czytac nie umiesz?HEHE jak to może być moja wina??? Nie napisalam ze nianie nie-nawet nie pomyslalam o nani,ale moze to dobry pomysl. Dla tych złośliwych- Cenie sobie swoją teściową,ona jest bardzo dobrą kobietą,sama chciala zajac sie wnukiem,i tak siedzi z nim 8 godzin,ale podziwiam ja ze poswieca mu caly czas,bawi sie z nim,spacerki itp... obiad ja gotuje zawwsze wieczorem i to dla nwszystkich!nawet dla niej,takze taka wspólpraca i zlego slowa bym na nią nie powiedziała!!! A sanatorium piszesz ze dlugo sie czeka,...a to ciekawe bo jej zadzwonili na koniec czerwca ze po polowie lipca ma jechac!takze zcekala nieclae 3 tygodnie! Dzięki za pomysł o niani :) zaraz zabieram sie za szukanie,mysle ze znajde kogos.

Gość anooo
spokojnie, znajdziesz, studentki, może jakaś kuzynka, ciotka...

Gość ALLLLLAAAAAAAA
Ja jestem z okolic Gdańska. Prywatne złobki kosztują amse pieniędzy!a wiec wole juz tą nianie. Nie dostane ani jednego dnia,bo mamy nawał prawcy.Pracuje w drukarni a mam zlecenia do zrealizowania,szef mi w zyciu teraz nie da wolnego,tym bardziej ze jestem na stanowisku bardzo odpowiedzialnym.

a kiedy składał wniosek do sanatorium? bo chyba sie nie orientujesz ale na sanatorium mozna czekac nawet dwa lata..to ze zadzwonili pod koniec czerwca nie znaczy ze wtedy złozyła wniosek

Gość anooo
a teściowej to taki wyjazd się przyda i się należy...wiesz skoro to sama i nagle wymyśliła, to znak, że chce odpocząć...

w sumie to nic jej nie ma,tyle ze ma jedną noge troszke krótszą,wydaje mi się że to specjalnie doprowadziła,poprosilam ją czy nie moglaby iśc do tego sanatorium za rok,bo mam zamiar malego wyslac z którego zdania wynika ,ze ma ją kótsżą od urodzenia ? Ale jak ktoś jest takim tłukiem ,zeby całą wypowiedź zawrzeć w jednym zdaniu , to czemu sie dizwić ,zę nie wie co ma biedactwo bez teściowej zrobić ....