Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALLLLLAAAAAAAA

Teściowa idzie do sanatorium a ja nie mam gdzie dac syna!!!

Polecane posty

Gość dooooooooooo
no wlasnie trzeba bylo pisac az na forum w sprawie zapytania o nianie:P:O ciezko myslisz kobieto oj cięzko ta mózgownica bys ruszyla od czasu do czasu

Gość Taka sobie inna
Ale teściowa musiała już wcześniej wiedzieć, że będzie jechać do sanatorium. Składa się przecież wniosek, czekasz na odpowiedź czasem ponad rok i odpowiedź dostajesz właśnie na kilka tygodni przed wyjazdem, dziwię się, że skoro opiekuje się Twoim dzieckiem, nie uprzedziła Ciebie, że czeka na odpowiedź z sanatorium i że musisz się liczyć z 3 tygodniami jej nieobecności. Ja mam podobną sytuację, teściowa zajmuje się dzieckiem, ale teściowa rok na przód mi o tym powiedziała i ja mogłam zaplanowac sobie na ten czas urlop.

Gość filologia rosyjska zdecydowani
ja pierdziele biedna ta tesciowa co ona, ma z urzedu sie opiekowac dziekciem, bo jest babcia? kobieta cale zycie harowala, wychowywala dzieci, kiedy wreszcie one dorosly i ona chce odpoczac od dzieci, zrobic cos dla siebie (sanatorium) to jest be!!! autorko jestes zalosna

Gość anooo
już nieważne czemu wczesniej nie powiedziała, może liczyła że się nie uda...

Gość ALLLLLAAAAAAAA
Mi sie to dziwne wydaje,ona twierdzi ze nie wiedzial ze takie sanatorium zaproponują.Mysle ze napewno nie kłamie. Powiedzieli jej ze jak sie nie zgodzi,a kiedykolwiek bedzie sie cos dzialo z jej nogą-nie przyjmną jej do szpitala. Mądre to jest????to tak z inne beczki,bo przeciez nie moga czlowieka zmuszac.Ona nie chciala jechać,ale ją zmusili?

Gość iiin i
opiekunka, moze kolezanka, znajoma, ciocia, siostra....jest wiele opcji, zwolnienie lekarskie sobie załatw myslenie nie boli

Gość ALLLLLAAAAAAAA
ćwiartka plus zejdz ze mnie ,i popatrz sama na siebie,potem innych obrażaj! Tępie takie jak ty!won stąd!

Gość dooooooooooo
[zgłoś do usunięcia]ALLLLLAAAAAAAA ido kogo ty piszesz? ty jestes autorko wlasnie tępą dzidą:O

Gość Taka sobie inna
Czego Wy się czepiacie ? Zazdrościcie, że autorka ma na tyle fajną sytuację, że teściowa z własnej woli zajmuje się jej dzieckiem ? I musicie dosrywać ?Że jest żałosna itp, itd ? Nie dziwię Ci się autorko, pracujesz, a tu nagle wiadomość,że na 3 tygodnie nie ma kto się zająć dzieckiem. Takie mądre rady tu są, że ma znaleźć nianię. Ale to tak hop siup jest myślicie,znaleźć obcą dziewuchę i oddać jej na 3 tygodnie dziecko ? Tak piszecie, jak by to nie był problem i dziecko tak by sobie można było oddać komukolwiek z ulicy. Trochę rozumu, kobiety. Ja bym nie oddała dziecka szybko niani teraz, skoro cały czas było z babcią,tylko robiłabym wszystko, by sama załatwić sobie wolne.

Gość dooooooooooo
na forum pytac co ma zrobic buahahahahaha koń by sie usmiał naprawde

Gość ALLLLLAAAAAAAA
Pozostaje tylko opiekunka, pozostala rodzina jest w Warszawie,ale wątpie zeby pomogli,niestety żyjemy z dala od siebie.Nie bede opisywala,bo to długa historia.Tutaj amm tylko męża,syna,teściową,nikogo wiecej. A koleżanki jak koleżanki-mają swoje życie i problemy :(

Gość a gdzie tatuś
dziecka???może byś odpowiedziała????????

Gość Taka sobie inna
Przedstaw może w pracy sytuację i poproś o urlop.

Gość zero myslenia autorko
zazdrosc ?:O a niby czego hahahahahahahaahaahhahahaahhaha wolne forum i kazdy ma prawo wypowiedziec sie co mysli a jak komus sie to nie podoba to niech nie czyta to juz nie ma kogos sie zapytac tylko na forum pytac:O zenada

Gość a gdzie tatuś
dlaczego męża nie zagonisz do opieki???

Gość ALLLLLAAAAAAAA
Ehhhh szkoda czasu pisac, dzieki niektorym za mile slowa,a tym zlośliwym ogranijcie się z tymi słowami,obrażanie i wyzywanie nie popłaca :) same nie jestescie idealne! Dowidzenia!!

Gość Taka sobie inna
Tylko problem w tym, że to, co myślą niektóre z Was jest poniżej jakiegokolwiek poziomu myślenia. Idź, załatw opiekunkę, ciotkę, koleżankę. No ja bym tak nie oddała dziecka z dnia na dzień jakiejś koleżance, czy ciotce, z którą dziecko nigdy nie przebywało. Nie wiem,jak Wy tak możecie mówić.

Gość ALLLLLAAAAAAAA
żegnam !!!! najechałyście na mnie niesłusznie!-------bez komentarza!

Gość ALLLLLAAAAAAAA
dobra,koniec topiku chuj wam w dupe suki zazdrosne

Gość Taka sobie inna
Wiesz autorko, tu jest takie dno na tym forum, że uczepią się byle czego. Widzisz, o męża już złośliwie wypytują, dosrywają, że teściowa biedna z dzieckiem siedzi, a Ty ją wykorzystujesz, słuchaj, do 2 zdań dopiszą taką historię, ze normalnie powieść możnaby wydać.To jest właśnie kafeteria.

może autorka w ramach pomocy spodziwała sie ,ze uformujemy komitet i pójdziemy najpierw prosić jej teśiową ,ze by nie jechała jakby to nic nie dało to może nawet jej zaczniemy grozić?:D

Gość kataraktaaaaa
ALLLAAAAAA teraz jest okres urlopowy, weź razem z mężem z pracy 2tyg. urlopu i wykorzystajcie to na wypoczynek, wyjedzcie gdzieś jak macie taką możliwość, odpocznijcie, poprzebywajcie razem :) po wykorzystanym urlopie płatnym weź jeszcze tydzień urlopu ale bezpłatnego i masz wypełnione 3tygodnie z dzieckiem. ps. ja też bym nie wzięła w takie sytuacji na gwałt opiekunke, którą na dobrą sprawę moje dziecko nie zna i czasu niewiele aby z taką opiekunką dziecko się poznało, o ile w ogóle taka opiekunka się znajdzie która będzie chciała przyjść na tak krótki czas (3tyg.), no chyba że jakaś desperatka .....

Gość zero myslenia autorko
a czego my mamy zazdroscic hahahahaha bo nie rozumiem troche jak sie ma myslenie jak sie ma to co sie dziwic

Gość hahahahhh
Ja też zrozumiałam, że teściowa sama spowodowała, że ma krótszą nogę. :D nawet chciałam zapytać, jak to się robi :D

Gość ALLLLLAAAAAAAA
napisalam wam dziwki-koniec tematu!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kataraktaaaaa
ćwiartka plus ty za to żenująca jesteś jak żart Strasburgera na wizji :D

Gość Taka sobie inna
Wiecie, żałosne jest to, że dziewczyna zakłada temat, a zaraz na nią wjeżdżają pisząc zupełnie nie na temat. AuPoza tym rady w stylu wzięcia tej opiekunki to naprawdę pisał chyba ktoś,kto nie ma dziecka. Ja bym dziecka nie oddała na 3 tygodnie nawet dobrej ciotce, którą doskonale bym znała, jeśli moje dziecko by jej nie znało i nie miałoby okazji wcześniej z tą ciotką poprzebywać. Co to za rady ?

Gość Taka sobie inna
Autorko, nie możesz zapytać o ten urlop ?