Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezyk za dniaa

Eh, kobiety są naprawdę dziwne.. niby nie chcą od razu sexu a jednak..

Polecane posty

Gość jezyk za dniaa

Spotkała mnie taka sytuacja teraz w weekend... od jakiegoś czasu rozmawiałem sobie przez gg z pewną dziewczyną.. odezwałem się do niej 3 tygodnie temu na FB - no i wymieniliśmy się numerami gg i zaczeliśmy pisać ona się zarzekała że nigdy nie pójdzie do łóżka na pierwszej randce, że robi to tylko z miłości, że nie uznaje sexu bez zobowiązań itp.. myśle se "ta napewno..." ale nie krytykowałem tego, no i nadszedł dzień spotkania w końcu po 3 tygodniach pisania, chciałem na mieście, ale była brzydka pogoda i ona zaproponowała abym do niej przyjechał ponieważ ma wolną chatę.. mowie. no dobra, niech tak bedzie popiliśmy trochę, ja przywiozłem po piwku a ona potem wyciągneła jakąś vódkę... kiedy już się wstawiliśmy to zaczeła się do mnie łasić, by w koncu zaproponować wspolną noc, cytuję: "chodz do mnie do pokoju, polozymy sie w lozku i pogadamy".. wiadomo o co jej chodzilo na co ja odpowiedziałem, że nie.. ze to nasze pierwsze spotkanie i nie bede sie posuwal tak daleko, ona się wręcz zbulwersowała ale zaczela nalegać, ja podziekowalem i wyszedlem na drugi dzien odezwalem sie do niej a ona mi odpisala, ze juz nie chce mnie znac :O dlaczego laski sa takie glupie i puste??

Gość zgadza się ...
no a co ty od niej chciałes tak naprawde?

Gość jezyk za dniaa
nie mam sie czego wstydzic.... a co chcialem? po prostu poznac ją.. spedzic fajnie wieczor, pogadac, napic sie piwka skoro ona mi wyraźnie pisala wczesniej na gg ze nie uznaje sexu na 1 randce, ze kocha sie tylko z milosci itp to chcialem wystawic te słowa na próbe, jak sie okazało ta laska jest jak kazda inna.. co innego pieprzą na necie a co innego robią w realu

Gość zgadza się ...
"skoro ona mi wyraźnie pisala wczesniej na gg ze nie uznaje sexu na 1 randce, ze kocha sie tylko z milosci itp to chcialem wystawic te słowa na próbe, jak sie okazało ta laska jest jak kazda inna.. co innego pieprzą na necie a co innego robią w realu" hmmm...skad ja to znam...a wiem nauczyła sie pewnie od facetów :) o wielkich miłosnych deklaracja ;)

jezu wypila to jej sie zachcialo a moze tak bardzo jej sie spodobales a nie wiesz ze kobieta im wiecej wypije tym jest latwiejsza?

Gość zgadza się ...
no jak by nie było ... nie polubiles jej i ona to wyczuła ... pogoniła cie.

Gość laska z Bzowa
akurat se na taką trafiłeś i co zrobisz ?

Gość zgadza się ...
"jezu wypila to jej sie zachcialo a moze tak bardzo jej sie spodobales a nie wiesz ze kobieta im wiecej wypije tym jest latwiejsza?" dlatego przylazł do niej do domu z alkoholem ;)

Gość zgadza się ...
"no jak by nie było ... nie polubiles jej i ona to wyczuła ... pogoniła cie." lub na odwrót...

Gość jezyk za dniaa
ja przylazlem tylko z 2 piwkami, myslalem ze napijemy sie pogadamy i tyle a to ona sama potem wyjela vodke i zaszalała.. ja po prostu nie chcialem zrobic z niej szmaty (chociaz i tak nią jest) a skoro w jej mniemaniu dalem jej kosza to jej teraz glupio i mi napisala ze nie chce juz mnie znac hehe smieszne sa dziewczyny, naprawde

jezu ile ty masz lat??? cos mi sie wydaje ze malo ? a tak wogole o co ci chodzi bales sie ze cie zgwalci czy co??

Gość nie wiem ale masz fajny nick
i takie laski psują potem opinie wszystkim dziewczynom :|

Gość hahahha jasneeeee
przylazł do niej do domu i myślał, że tylko porozmawiają :D :D :D czemu faceci są tacy tępi?

Gość zgadza się ...
"przylazł do niej do domu i myślał, że tylko porozmawiają czemu faceci są tacy tępi?' no normalnie to jest odwrotnie...ja podejrzewam ze sie zamieniliscie rolami :P

Gość jezyk za dniaa
no kurwa a co ja jestem? umowilismy sie tylko na piwo, to nasze 1 spotkanie..... nie bede jej bzykal od razu zwlaszcza, ze laska sie zarzekala ze ona nigdy tak na 1 spotkaniu, bez milosci itp.. to w koncu kto tu jest tępy?? a lat mam 23 , ona 24

Gość nie wiem ale masz fajny nick
laska zachowała się beznadziejnie i współczuję tym, którzy uważają że: wizyta w domu+alko=seks

Gość sailors
ale masz problemy. lecz sie

Gość zgadza się ...
"lasce jest wstyd..." zgadzaqm się .. 'zaproś ją na pokojowego drinka." watpie ze sie zgodzi... nie martw sie autorze to ja pewnie ocuci i sie oragnie... u nastepnego nie bedzie takich jazd robic :P

Gość jezyk za dniaa
pewnie sie juz nie spotkamy.. no ale trudno ja nie zamierzam sie ze szmatami spotykac;) aczkolwiek laska calkiem niezła.. szkoda, ze to sie tak potoczylo, wolal bym abysmy normalnie sie teraz spotykali i za jakis czas wyladowali w lozku jako para

Gość Larsa Wontrier
autorze, gratulejszyn!!! a wy co się go czepiacie?

Gość koijoi
haha, no to zraniles jej ego. ona tu chciala sie przed toba rozkraczyc, a ty odmowiles:D

Gość dffweew
autorze ja mam takie pytanie, czy ty kurwa sex masz na zawołanie skoro odmawiasz napalonej lasce??????????

Gość zgadza się ...
"szkoda, ze to sie tak potoczylo, wolal bym abysmy normalnie sie teraz spotykali i za jakis czas wyladowali w lozku jako para" fajnie :) rozumiem ze napierdalasz teraz nam takie głupoty jak tamta tobie :) na poczatku :) cytuje "nie pójdzie do łóżka na pierwszej randce, że robi to tylko z miłości, że nie uznaje sexu bez zobowiązań " ohh jakie to typowe :) jak przychodzi co do czego to inaczej spiewaja :P

Gość jezyk za dniaa
nie, ja nie pierdole glupot ze nie chodze do lozka na pierwszej randce po prostu w tym przypadku ja sobie zapamietalem jej slowa i chcialem jej pokazac i uswiadomic ze jest szmatą, ze tak naprawde co innego mowi a co innego robi a do tego wszystkiego troche ją upokożyć.. laska myslala, ze sobie pobzyka bez zadnego trudu a tu klapa.. trudno :) i nie mam sexu na zawołanie.. ostatnio robilem to 5 miesiecy temu

Gość zgadza się ...
"chcialem jej pokazac i uswiadomic ze jest szmatą, ze tak naprawde co innego mowi a co innego robi a do tego wszystkiego troche ją upokożyć.. laska myslala, ze sobie pobzyka bez zadnego trudu a tu klapa.." no i co dziewuszski :) nadal myślicie ze super facet z niego ? :) no cóz...zyczymi ci takiej jaka na ciebie zasługuje ...obym nigdy nie weszła ci w droge :)