Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezyk za dniaa

Eh, kobiety są naprawdę dziwne.. niby nie chcą od razu sexu a jednak..

Polecane posty

Gość zgadza się ...
"laska myslala, ze sobie pobzyka bez zadnego trudu a tu klapa.."" raczej ze ktos ja pobzyka :)

Gość jezyk za dniaa
wiesz, ja nie jestem ksiedzem , albo jakims mega katolikiem by czekal do slubu chodzi o podejscie tej kobiety ja bardzo nie lubie kiedy tkos mowi jedno a robi drugie... gdyby ona mi wczesniej na gg smialo powiedziala, ze wszytko sie moze zdarzyc, ze np jesli zaiskrzy facet jej sie spodoba to kto wie co bedzie to ok.. pewnie bym sie z nia zabawil i moze by bylo fajnie ale jesli ona mi sie zarzeka ze nie zrobi tego na 1 spotkaniu i bez milosci no to sorry... po prostu przegieła ja mimo wszystko jestem w miare charakternym facetem z jakimis tam zasadami, nie lubie kiedy ktos z gęby robi latawiec;p

Gość zgadza się ...
"ale jesli ona mi sie zarzeka ze nie zrobi tego na 1 spotkaniu i bez milosci no to sorry... po prostu przegieła" je je je pierdu pierdu... pan sztywniak widze...wyjmij szyszke z dupy i zacznij nsie cieszyc zyciem...jak cie sie nie podobła to było jej powiedziec lub spławic i nara a nie tu jakies " chcialem jej pokazac i uswiadomic ze jest szmatą, ze tak naprawde co innego mowi a co innego robi a do tego wszystkiego troche ją upokożyć.." wow .... bravo dla pana... mogło byc fajnie a wyszlo jak wyszło :) idz szukac dalej...obym nie musiała cie spotykac nigdzie ni nie weszła ci w droge ... :)

Gość jezyk za dniaa
ja pani wasza co wstydziles sie pokazac malego zapomniałem umyć kutasa :(:O

Gość jezyk za dniaa
'zgadza sie...' glupia jestes

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
nareszcie jakieś ludzkie zachowanie, a nie jak zwierzę - brawa dla autora !

kolego ile masz lat? chyba 12 i do tego jestes rzewodmiczacym oazy przyparafialnej, miales zorganizowany wieczor- vodeczka napalona dupa tylko bzykac, a ty spierdo.iles do domu i pewnie skoniowales sie pod koldra

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
"vodeczka napalona d**a tylko bzykac" ... a nie jak zwierzę Właśnie o tym piszę :)