Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość fiedmannn

Mam nie lada problem. Bylem dotychczas w 3 powaznych zwiazkach. Zaden nie trwal nawet roku, wszystkie rozpadly sie z tego samego powodu. Partnerki chcialy seksu, podczas gdy ja twardo trzymalem sie swoich zasad - seks po slubie. Wszystkie 3 partnerki myslaly na poczatku ze zartuje, potem gdy ich starania zaciagniecia mnie do lozka sie nie powiodly zostawialy mnie. Sa jeszcze na tym swiecie kobiety, ktore moga poczekac na cnote swojego faceta do slubu?

Gość udhesl
tez bym nie kupila kota w worku :D a co gdy okaze sie po slubie ze masz mikrusa i do tego nie staje?:D:D:D

Gość fiedmannn
Dla mnie ukochana osoba to nie jest kot. Tym sie roznimy. Ja szanuje partnera, Ty nie

Gość wreednajaaa
co jest z Tobą nie tak?? seks to bliskośc, czułość ,więc jak mozna tego nie chcieć.?? Jesteś fenomenalny :P

Gość a ty co
masz małego fiuta i się boisz że nie zadowolisz żadnej! lepiej, że teraz odeszły a nie po slubie:D

mysle ze jest bardzo malo takich kobiet.. nie dlatego ze sie puszczaja.. zycie sie zmienilo po prostu.. ludzie mieszkaja z saba przed slubem, chca sie jak najbardziej poznac, rowniez w seksie chca sie sprawdzic... dla mnie i meza seks jest bardzo wazny.. kochamy sie ale nie czekalismy do slubu.. nie wyobrazam sobie zeby wyjsc za kogos i nie wiedziec jak nam sie ulozy w lozku

ja mysle o tym ze zycie jest takie krotkie, dzis jestesmy a jutro? no wlasnie, wiec jesli jestesmy pewni ze kochamy i to jest ta osoba na zawsze to... a potem rozwod i koscielny bo zero satysfakcji w lozku a to sfera rownie wazna jak inne

Gość fiedmannn
Ja po prostu mam zasady ktore dla Was sa nieosiagalne, nie sa nawet na poziomie marzen.

Gość fiedmannn
Jako dziwnie jest to poznawanie skoro jest coraz wiecej rozwodow. Im wiecej par spi ze soba, mieszka ze soba przed slubem tym wiecej jest rozwodow.

Gość a ty co
mały nie pierdol dłużej, każda potwora znajdzie swego amatora, może i twój mały spodoba się którejś

Gość zgadza się ...
"Mam nie lada problem. Bylem dotychczas w 3 powaznych zwiazkach. Zaden nie trwal nawet roku, wszystkie rozpadly sie z tego samego powodu. Partnerki chcialy seksu, podczas gdy ja twardo trzymalem sie swoich zasad - seks po slubie. Wszystkie 3 partnerki myslaly na poczatku ze zartuje, potem gdy ich starania zaciagniecia mnie do lozka sie nie powiodly zostawialy mnie. Sa jeszcze na tym swiecie kobiety, ktore moga poczekac na cnote swojego faceta do slubu?" czy kiedys która kolwiek z was poznała w zyciu albo widziała na oczy faceta który sie deklarował ze pocze3ka z tym do slubu??? no prosze??!?!

A na jakiego rodzaju pieszczoty pozwalales sobie i swoim ex kobietom? I chyba nie ukrywaliscie swojej nagosci przed soba? Czy wolales unikac takich sytuacji, aby nie zlamac swoich zasad?

Gość iwan wladimirowicz palmow
fiedmannn - nie napisałeś w jakim wieku jesteś ty i twoje kobitki. bo jak ok 20 to z trudem, ale jeszcze jestem w stanie zrozumiec, ale jak dobijacie trzydziestki to coś tu jest nie halo i nie dzieię się,że kobiety uciekają

Gość abec
sprawiacie wrażenie jakby związek miał opierać się wyłącznie na seksie lub jego istotą był rozmiar... Dajcie chłopakowi możliwość posiadania własnych poglądów w tym temacie, przynajmniej wiadomo że ma zasady i nie lata z kwiatka na kwiatek

Gość a ty co
no na forum to przecież każdy ma zasady obłudni palanci

Gość iwan wladimirowicz palmow
nikt nie twierdzi,że opiera sie wyłącznie na seksie, ale jak ktoś bagatelizuje tę sferę związku, to mentalnie jest na poziomie romantycznej trzynastolatki

Gość fiedmannn
Wlasnie jej nie bagatlizuje, wiem ze jest bardzo wazna, dlatego zostawiam seks po slubie!

Gość i po co
no i co lansik powiódł się?

Gość wreednajaaa
jeszcze powiedź czy Twoja wybranka ma być dziewicą? bo jesli tak to kiepsko to widze :P

Gość abec
skąd wiesz że bagatelizuje? widzisz że związki nie trwały zbyt długo...

Gość fiedmannn
Oczywiscie ze ma byc dziewica. To normalny wybor kazdego szanuajcego sie faceta.

Gość wreednajaaa
Dziewicy to w przedszkolu poszukaj..takie czasy :/

Gość sdfxctrfx
fiedmannn ile masz lat?

Gość fiedmannn
Tak jestem wierzacy, bo jestem czlowiekiem myslacym. Mam grubo ponad 20 lat

Autorze trzymaj się swoich zasad:) Ja jestem dziewicą i seks tylko po ślubie. To nie jest nic dziwnego.

Gość abec
a to takie dziwne że wymaga od drugiej strony tego samego czego wymaga od siebie? No bo z jakiej paki ma brać co podleci? Pewnie że jest to sporadyczna sytuacja w dzisiejszych realiach ale skoro jest dziewicem to dlaczego nie ma być z dziewicą, będą swoimi jedynymi partnerami..