Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość fiedmannn

Mam nie lada problem. Bylem dotychczas w 3 powaznych zwiazkach. Zaden nie trwal nawet roku i wszystkiego rozpadly sie z tego samego powodu. Partnerki chcialy seksu, podczas gdy ja twardo trzymalem sie swoich zasad - seks po slubie. Wszystkie 3 partnerki myslaly na poczatku ze zartuje, potem gdy ich starania zaciagniecia mnie do lozka sie nie powiodly zostawialy mnie. Sa jeszcze na tym swiecie kobiety, ktore moga poczekac na cnote swojego faceta do slubu?

Gość kokokokoko
są, ale baaaardzo mało:) jaki jest powód Twojej wstrzemięźliwości?:)

Wszystko ładnie pięknie, tylko wyjaśnij mi - w jakim celu:o Ja szanuję cudze wybory, tylko jaki cel ma zachowywanie dziewictwa aż do ślubu?

Gość niebieska suszarka
są:)

Gość fiedmannn
Dla mnie ukochana osoba to nie jest kot. Tym sie roznimy. Ja szanuje partnera, Ty nie

Wychodzę z tego tematu, bo mnie zaraz krew zaleje. :D Już widzę kolejne wpisy. :D 🖐️

Gość Maja 22
Jak kogoś kocham chcę się z Nim kochać proste. Jeśli facet mnie nie pożąda, to jak mam wierzyć i czuć że mnie kocha? Są pewnie takie, ale ja musiałabym naprawdę prawdziwie kochać by czekać do ślubu.

Oblubienico-wiem :D :D :D ;) A wszystko dzięki Verze :D ona mi pokazała właściciela tej klaty. :classic_cool:

Chociaż ten facio beznadziejny, jak sobie pooglądałam teraz zdjęcia:o Autorze - seks jest okazaniem braku szacunku? Mizerne tłumaczenie.

Gość fiedmannn
Mowa byla o kocie. Argumnet ze nie kupuje sie kota w worku nie jest zadntm zadnym argumentem. Po pierwsze ukochanej osoby sie nie kupuje, po drugie ta ukochana osoba nie jest kotem! Takie porowananie jest przejawem braku szacunku dla partnera!

No bo musiał się szybko ubrać jak wracałeś i wziął Twoją piżamę zamiast swojej koszuli. Przecież nie będzie nago przez okno wyskakiwać. :classic_cool: Oblubienico-dlatego jest tylko zdjęcie klaty :D buźkę mu odcięłam :D :p

fiedmannn - no fakt, tak się zaaferowałam ta klatą, że nie doczytałam. Nadal nie rozumiem, co złego w seksie przed ślubem.

bhahahah o jaki on biedny wszystkie zle kobiety chcialy go tylko do lozka zaciagnac hahaha ... hmm 3 powazne zwiazki ktore nie trwaly nawet rok... wow super powazne :D

:D :D :D Założmy, że jesteś takim samym idiotą jak Twój ojciec i ktoś powie o Was, że niedaleko pada jabłko od jabłoni to oznacza to, że jesteś jabłkiem, a Twój ojciec drzewem? :classic_cool:

Gość fiedmannn
Uzuj mozgu to zobaczysz roznice miedzy kotem a jablonia. Pomysl troche, to naprawde nie boli?

fiedmannn - inteligencja to tez myślenie metaforyczne, którego tobie brakuje. Związki frazeologiczne nie powinny być brane dosłownie.

Gość fiedmannn
Nie rozumiesz w ogole o czym pisze. Czlowiek to nie towar, ktory sie sprawdza! Zapoznaj sie ze zanczniem tego zwiazku frazeologiznego

Gość jestes coollllll
buahhahha, dupek na maxa z ciebie

Nie muszę, bo go znam. A związek frazeologiczny - kupować kota w worku - nie mówi wcale o kupowaniu sensu stricto. raczej o pewnym próbowaniu i poznawaniu z wielu stron.

Gość Wooly
Seks nie jest brakiem szacunku tylko wyrazem uczuc ( przynajmniej powinien). Jesli dwoje ludzi laczy naprawde glebokie uczucie to zblizenie fizyczne jest jego ukoronowaniem. Jesli uwazasz to za prymitywne to nic dziwnego, ze zwiazki zakonczyly sie fiaskiem. Oczywiscie mozna czekac do slubu, ale wtedy musisz w inny sposob zapewnic partnerke o swoich uczuciach i o tym, ze jej pozadasz, a co za tym idzie, ze jest dla ciebie ta jedyna. Mysle jednak, ze ty masz jakies wypatrzone zdanie na temat seksu i to jest wiekszym problemem.